2777
2789
عنوان

بچهااا همه جواب بدین توروخدا درباره نوع زایمانه مامانم دودلم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست

طبیعی همون موقع دردمیشه وبعدش فوقش دردش واسه بخیه اگه بخوری کمتره زودراه می یفتی,شکمتم میتونی آب کنی , سزارین بعدش خیلی درد بخیه داری طول میکشه تا خوب بشی شکمتم معلوم نیست بتونی کامل آبش کنی 

😏B

من تجربه ندارم خاهرم ویکی از اشناها طبیعی اوردن اصلا راضی نیستن مخصوصا اشنامون که بسیار بخیه خورد و از ظاهرشم ناراضیه ولی زایمان خاهرم راحتتربود ولی خب اونم میگه برو سزارین راحت خاهر شوهرام سزارین شدن همشون اونام میگن خوبه و راضین فکر میکنم  به بدن خودت و رسیدگی های بعد زایمان  والبته مهارت دکترت بستگی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن آدمها فرق داره باهم

اکه لگن مناسب باشه دهانه رحم باز شده باشه خوب طبیعی بهتره

مورد میشناسم یک ساعت درد کشید بچه اش آمد.

ولی همه اینطور نیستن

دکتر میتونه تشخیص بده مثلا باز شدن دهانه رحم ماه آخر در حد ۳ ۴سانت واقعا حیفه سزارین

جفت بچه هام ۴ کیلو بودن منو طبیعی کردن مردم و زندع شددم ببین فقد سزارین...با اینکه زایمان دومم بی حسی داشتم و دکتر شخصی گرفتم اما هنوزم تنم میلرزه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸