2777
2789
عنوان

دلیلش چیه که بچم پرخاشگر شده

102 بازدید | 16 پست

20 ماهشه هرچی دستش باشه پرت میکنه گاز میگیره مو میکشه الکی گریه میکنه نق میزنه. قبلا می‌نشست با اسباب بازی بازی می‌کرد الان میذارم جلوش برمیداره پرتش میکنه. توروخدا بگید چیکار کنم کم آوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا حساسیت نشون نده. بزار هر چی میخواد بندازه و پرت کنه بعد یه مدت اگه دعواش نکنی به خاطر کارش یادش میره. زیاد هم سرش نق نزن و هی بهش نگو که چیکار بکنه و چیکار نکنه

شیر میخوره ؟  میخوای از پوشک بگیریش؟ تو خونه دعواش میکنید؟  تو خونه با همسرت دعوا میکنی ...

آره شیر میخوره. نه هنوز اقدام نکردم واسه از پوشک گرفتن. نه زیاد دعوا نمی‌کنیم اگه دعوا هم کنیم یجوری بحث میکنیم ک اون فکر کنه داریم حرف عادی میزنیم 

من سعی میکنم همش واسش شعر بخونم باهاش بازی کنم بغل میکنم بوسش میکنم ولی اون یهو موهامو میکشه 😫

من خودم از ۵ سالگی بدجنس ترین بچه شدم چون تو خونمون مامان و بابام دائما دعوا میکردن و مامانم همش کتکم میزد

آره شیر میخوره. نه هنوز اقدام نکردم واسه از پوشک گرفتن. نه زیاد دعوا نمی‌کنیم اگه دعوا هم کنیم یجوری ...

گاهی واسه جلب توجه اینکار رو میکنند بهش بگو بوس کن وقتی بوس کرد دست بزن براش و تشویقش کن

❤❤❤
گاهی واسه جلب توجه اینکار رو میکنند بهش بگو بوس کن وقتی بوس کرد دست بزن براش و تشویقش کن

آره زیاد بهش میگم بوس کن ناز کن انگار دست خودش نیست بعضی وقتا ک مو میکشه یا گاز میگیره خودش میاد بوس میکنه ولی بعضی وقتا از کارش راضیه 😏😐

من خودم از ۵ سالگی بدجنس ترین بچه شدم چون تو خونمون مامان و بابام دائما دعوا میکردن و مامانم همش کتک ...

آخه ما دعوا نمی‌کنیم کتکشم نمی‌زنیم. چون خودمم تو محیط دعوای مامان بابام بزرگ شدم سعی میکنم محیطو واسه بچم آروم نگهدارم