2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پدرت غرغرعه...رفت امد نکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 67 پست
اسی جان اینجا آدما فقط بلدن شعار بدن و فیلم بازی کنن که وای من عاشق پدر مادرمم من غلامشونم  م ...

متنتون با اسم کاربریتونم چقدر ناهماهنگ بود.امیدوارم مطمئن باشی بقیه رو قضاوت نکردی.به نوبه خودم شعار ندادم و الان با مادرم مثل ملکه ها رفتار میکنم و‌در حسرت نداشتن پدرم میسوزم و هنوز داغش رو‌ دلمه و فراموشش نکردم

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
متنتون با اسم کاربریتونم چقدر ناهماهنگ بود.امیدوارم مطمئن باشی بقیه رو قضاوت نکردی.به نوبه خودم شعار ...

خدا پدرت رو رحمت کنه 

برام عجیبه، چقدر آدمها نسبت به پاره های تن خودشون معامله گر و حسابگر شدن، چقدر محبت و رحم نسبت به خانواده کم شده، واقعا اینا همش هم برا مشکل اقتصادی نیستا، مگه قبلا دوران بچگی ما مهمونی زیاد بود همه ثروتمند بودن؟ نه، یادمه کل ایل و تبار میومدن خونه مون دور هم میرزا قاسمی می‌خوردیم و سبزی خوردن و نون همه هم کیف میکردن اصلا کسی کاری نداشت غذا چیه 

اینقدر نسبت به عزیزانمون حسابگر و بی حوصله شدیم بعدشم توقع داریم زندگی برامون شیرین باشه 

استارتر شما هم بزار یه چندبار بیان خونت بعد به این چیزها فکر کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی جان اینجا آدما فقط بلدن شعار بدن و فیلم بازی کنن که وای من عاشق پدر مادرمم من غلامشونم  م ...

پس مهربانی کجاست؟ 

با کی مهربان و مودب باشیم؟ 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خدا پدرت رو رحمت کنه  برام عجیبه، چقدر آدمها نسبت به پاره های تن خودشون معامله گر و حسابگر شدن ...

خدا اموات شما رو هم رحمت کنه.ماها که خیلی سعی میکردیم قدرشون رو بدونیم و کلی احترام کردیم باز هم که پدرم رفته همه میگیم کاش بیشتر و بهتر بودیم ما موندیم و کلی کاش....واقعا حرفای استارتر قلبمونو ریش کرد😔

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
متنتون با اسم کاربریتونم چقدر ناهماهنگ بود.امیدوارم مطمئن باشی بقیه رو قضاوت نکردی.به نوبه خودم شعار ...

من موظف نیستم به شما جواب پس بدم

شاید پدر مادر شما خوب بوده ولی واسه همه اینطور نیست. قبل اظهار فضل یه سر به شیرخوارگاه ها بزن که بچه هایی که توسط پدر مادرشون رها شدن رو ببینی ، بعدم برو دادگاه که پدرهایی که به بچه هاشون تجاوز کردن یا به قتل رسوندنشون رو ببینی و یاد بگیری که نسخه زندگی خودت رو برا همه نپیچی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
من موظف نیستم به شما جواب پس بدم شاید پدر مادر شما خوب بوده ولی واسه همه اینطور نیست. قبل اظهار فضل ...

چقدر مهربانی و ادب از پیامتون میریزه...موفق باشید

چقدر مهربانی و ادب از پیامتون میریزه...موفق باشید

بله دقیقا همونطور که درک و شعور از شما و سخنان گه ر بارتون میباره

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁