2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پدرت غرغرعه...رفت امد نکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط شما سخت تر بود یه شهر توریستی باشی و هر روز مهمون درک تون میکنم ولی ایشو ن هنوز باباش نیومده ک ...

گفتم ک اگه زیاد اومدن تذکر بده فعلا ک نیومدن 

بله خیلی سخت و هنوزم درگیرم

و خیلی خسته از این همه مهمونداری

من فقط مشکلم پدر مادرم نیست....خواهر برادرمو هم دعوت میکنن بیان ..خواهر برادی که برام هیچ کاری نکردن ...

فعلا که نیومدند  از الان استرس نگیر همه واسه خودشون زندگی دارند گرفتاری دارند هر وقت دیدی زیاد اومدند و برات مشکل شد اون وقت یه کاری بکن از االان  هیچ کاری نکن

خدایا شکرت

من فقط مشکلم پدر مادرم نیست....خواهر برادرمو هم دعوت میکنن بیان ..خواهر برادی که برام هیچ کاری نکردن ...

میدونم عزیزم چی میگی به مادرت بگو که من اول زندگیم دستم تنگه خودت بابا بیاین قدمتون روچشم ولی خواهر برادرها کمتر بیان

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
بله ولی پدر جایگاه خاصی داره با مهمونای دیگه فرق داره

دقیقا همینطوره 

احترام پدر و مادر واجبه 

کی گفته عروس وظیفه داره همه جوره به خانواده شوهر خدمات برسونه ولی داماد برا چند روز نتونه با ادب و احترام پذیرای خانواده همسرش باشه؟ 

زندگی مال هر دو نفره، هم زن و هم شوهر به یک اندازه سهم دارن از اون زندگی 

خانواده ی خودتون رو پیش شوهرتون بی ارزش نکنید، خب پدرتون زیاد صحبت کنه، مگه چی میشه؟ 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

منو به گریه انداختی !!!من آرزو دارم الان بابام زنگ خونه رو بزنه چند طبقه برم پایین استقبالش دست بندازم گردنش بگم بابا جون خوش اومدی  و.....به خدا قسم وقتی هم که زنده بود همینجور بودم براش 😞😞ببین خانم اول که پدر و مادر انتظار ندارن پذیرایی مفصل بشن اگه براتون سخته همون چیزی که خودتون هر روز میخورید اندازه دو نفر بیشتر درست کن نگران فشار مالی هم نباش بعد هم به اون شوهرت بگو ازش کم نمیشه حرمت پدر مادر تورو نگه داره یعنی چی حوصله نداره ؟؟؟من اعصابم به هم ریخت .....

گفتم ک اگه زیاد اومدن تذکر بده فعلا ک نیومدن  بله خیلی سخت و هنوزم درگیرم و خیلی خسته از این ...

منم مرکز استان هستم خانواده خودم  و شوهرم شهرستان اوایل واسه سونوگرافی ،دکتر خرید می امدند منم شاغل با دو تا بچه پدرم درمی اومد ولی بعدا کمتر کردند البته والله بیشتر خانواده شوهرم می امدند منم میانه ام با خانواده ی شوهرم خیلی خوبه نمی تونستم چیزی بگم

خدایا شکرت

پدر دختر و پسر نداره احترام جفتشون واجبه،این قشنگه که ما یاد بگیریم ولی اینکه به پدر و مادرمون بگیم ...

آفرین 

این و یاد بگیریم که زن و شوهر به یک اندازه صاحب زندگی هستن، هیچ فرقی بین پدر و مادر زن یا مرد در احترام و پذیرایی وجود نداره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
قرار نیست بگه نیاید ، میخواد رفت و آمد خانواده اش را مدیریت کنه

هنوز که نیامدند ایشون تازه عروس اند یه بار ذوق کردند اومدند شوهرش هم خودش را زود نشون داده ، ظرفیت شون باید ببرند بالا . اونا هم قطعا هر روز بیکا رنیستند پاشند بیاند تبریز .

خدایا شکرت

هنوز که نیامدند ایشون تازه عروس اند یه بار ذوق کردند اومدند شوهرش هم خودش را زود نشون داده ، ظرفیت ش ...

استارتر هم میخواد بدونه برای بعدا چی بگه که زیاد نیان ، ما که توی زندگیش نیستیم بدونیم چرا نمیخواد زیاد رفت و امد کنه