2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پدرت غرغرعه...رفت امد نکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 67 پست

و منی که بابام فقط با دعوت میاد خونم چون میگه مادر زن و پدر زن خودشم اینطوری بودن و احترام ها حفظ میشه پدرم رو ی احترام و حرمت خیلی حساسه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

حالا هنوز ک نیومدن ولی هروقت دیدی  زیاد میان به مادرت تذکر بده ک شوهرت راحت نیست 

راستش درک میکنم،خانواده من هم خیلی زیاد میان،تابستون چون شهری هستیم ک میان برای مسافرت کل چهارماه اخیر رو مهمون داشتم حالا هر خانواده از سه روز تا ۵روز،قبلا هم یک شهر توریستی بودیم ک مادرم میومد هر سه ماه یک ماه میومد،تو اوضاع مالی سخت و اوایل ازدواج ک خیلی سخت بود و اخرشم مجبور شدم بحث کنم باهاشون ،دست پر می اومدن ولی خب زندگیم از روالش خارج بود،الانم اتاق بچه رو جدا کردم و زنگ زدم ک جدا میخابه و دیگه جا نداریم 

چون مهمون میاد باید اتاق بچه رو خالی کنم هم بچه عصبی شده هم خودمون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا اون بنده خدا از ذوقش یچی گفته مطمئن باش همون سالی یکی دوبار میان بعدم پدر مادرتن عزیزم خدایی نک ...

آره بابا از ذوقش گفته من از پد رماد رخودم میبینم سال های اول بچه هام کوچک بودند و اینا جوون بودند زود زود می امدند الان بابای من از یلدای سال پیش خونه مون نیومده همش میگه سخته دو ساعت تو  ماشین بشینم این یلدا میخوام دعوت شون کنم چون همش ما میریم اونا هم هواشون عوض بشه

خدایا شکرت

کاشک پدر مادر منم میومدن مهمونم میشدن با جون دل ازشون پذیرای میکردم امضام بخون این بدون پدرومادر مهم ...

صلوات فرستادم خدارحمتشون کنه💔

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ببین ،پدر استارتر است نه پدر داماد ......پس بهتره ما همه یاد بگیریم پدر هستم یا مادر یا هر نسبتی دار ...

پدر دختر و پسر نداره احترام جفتشون واجبه،این قشنگه که ما یاد بگیریم ولی اینکه به پدر و مادرمون بگیم خونه ما نیاید برای من قابل هضم نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...

دوستان بابای اسی از پیش خود مهمون دعوت میکنه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
حالا هنوز ک نیومدن ولی هروقت دیدی  زیاد میان به مادرت تذکر بده ک شوهرت راحت نیست  راستش د ...

شرایط شما سخت تر بود یه شهر توریستی باشی و هر روز مهمون درک تون میکنم ولی ایشو ن هنوز باباش نیومده که یه چیزی گفته شوهرش هم نباید اون طوری بگه اگه مادر خودش بود هم اینو میگفت

خدایا شکرت

خیلی حرف میزنه و... منم دلم نمخواد خیلی هم بیان...الان همه میدونن اوضاع اقتصادی چقدر سخته نمیتونیم ه ...

چطور دلت میاد به پدر مادرت بگی هندل کنم 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

اسی جان اینجا آدما فقط بلدن شعار بدن و فیلم بازی کنن که وای من عاشق پدر مادرمم

من غلامشونم 

من نوکریشون رو میکنم و ...

اون پدرمادرای تو سالمندان رو هم همشون رو من بردم اونجا گذاشتم

کاری که به صلاح زندگی مشترکتون هست انجام بده

قرار نیست زندگی شما در خدمتکاری از کسی بگذره 

کسیم حق نداره سرخود مهمون دعوت کنه براتون

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
خیلی حرف میزنه و... منم دلم نمخواد خیلی هم بیان...الان همه میدونن اوضاع اقتصادی چقدر سخته نمیتونیم ه ...

اگه بحث اقتصادی هست که غذا ساده و خودمونی درست کن، مهمون برای  روی خوش میاد نه خوردن، اصلا هم دنبال راهی نباش که کمتر بیان، پدر و مادر و خانواده ت هستن، خوبه میان بهت سر میزنن، اینجوری شوهرت هم می‌فهمه تو کس و کار داری، شوهرت چند روز دندون رو جیگر بزاره و تحمل کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آره بابا از ذوقش گفته من از پد رماد رخودم میبینم سال های اول بچه هام کوچک بودند و اینا جوون بودند زو ...

باز خوبه برا شما ۲ساعت راهه من ۱۲ساعت فاصله دارم گاهی وقتا خودم بلیط میگیرم براشون بیان چون اونام تنهان هرکی رفته سر خونه زندگی خودش منم یه شهر غریب تنها دعا کن شرایطمون جور شه برگردم پیش خانوادم 

کاشک پدر مادر منم میومدن مهمونم میشدن با جون دل ازشون پذیرای میکردم امضام بخون این بدون پدرومادر مهم ...

من فقط مشکلم پدر مادرم نیست....خواهر برادرمو هم دعوت میکنن بیان ..خواهر برادی که برام هیچ کاری نکردن از وقتی ازدواج‌کردم یبار خونشون دعوت نکردن هنوز یه کادوشونو ندیدیم میخوان پاشن بیان خونه تازه عزوس؟ از قدیم دیدیم بزرگتر پیش قدم میشه...واقعا از لحاظ اقتصادی سختمون میشه هرکی پاشه بیاد بمونه اینجا بعد از اینجا بره مسافرت مثلا...(شهرای نزدیکمون توریستیه)