2777
2789

من چرا نمیتونم پشت تلفن به نامزدم حرف عاشقانه بزنم یا بهش بگم قلبم نفسم...تو پیام خوبم ولی وقتی کنارشم نمیتونم اصلا خجالت میکشم .اونم بنده خدا آرزوشه من چیزای عاشقانه بگم ،از دستم ناراحته ولی نمیگه چیزی ،چکار کنم بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته منم نمیتونم ولی یه دوسه بار سعی کن به سختی بگی تا بعد برات اسونتر بشه یا از یه زبان دیگ استفاده کن من خودم برا دوستام یا خانوادم به ترکی میگم برام سخت نیست 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
ی درمان بیشتر نداره  پروووووووووو باش اولش سخت شاید برات باشه ولی بعدش اسونیه پروووووووووووووو ...

اخه چجوری خیلی برام سخته. همه حرفی بهش میزنم جز حرف عاشقانه

سخته منم نمیتونم ولی یه دوسه بار سعی کن به سختی بگی تا بعد برات اسونتر بشه یا از یه زبان دیگ استفاده ...

اخه اون جز زبان فارسی چیزی حالیش  نیست .خودشم خیلی قربون صدقه میره ولی من پیشش حس خجالت دارم .اعتماد به نفس ندارم

منو تو خیلی مشکل دار میشیم تو ازدواج .چون مردا با قربون صدقه فقط گوشاشون دراز میشع

دوستی داشتم وقتی با هم بودیم نامزدش زنگ میزد تلفنی به نامزدش می‌گفت چطوری گ و رو😂🤭بعدم هر دو غش غش میخندیدن خیلی با هم ندار بودن 

با حالت شوخی بگو... مثلا نفس من بیدی! اینجور مسخره بازیا 😜

آخه همون شوخی هم نمیتونم .مثلا دلم میخواد بگم عشقم ،ولی نمیتونم، دلم میخواد بگم قربونت بشم بازم نمیتونم .تووپیام خیلی میگم ولی تو رو در رو لال میشم

منو تو خیلی مشکل دار میشیم تو ازدواج .چون مردا با قربون صدقه فقط گوشاشون دراز میشع

اره اما من الان باردارم منظور ازدواج کردم و تنها کاری ک بلدم قاپیدنه😐

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
دوستی داشتم وقتی با هم بودیم نامزدش زنگ میزد تلفنی به نامزدش می‌گفت چطوری گ و رو😂🤭بعدم هر دو غش غش ...

اخه من اینارو میتونم بگم ولی چیزای احساسی نمیتونم بگم 

اونم فکر میکنه دوسش ندارم

اخه چجوری خیلی برام سخته. همه حرفی بهش میزنم جز حرف عاشقانه

ببین من هفته اول ک گذشت هفته دوم دیدم صبح پاشدم نوشته سلام عشقم تا دیشب خانم نعمتی بودم🤣🤦🏻‍♀️بعد نوشتم جان!!گفت بسه دیگه رسمی من دوست دارم از این حرفا بهت بگم و همین طور از توهم بشنومم هم تو نیاز داری هم من 

دیگه منم گفتم دیگه🥴

ی بار تو خونه بودم غروبی زنگ زد لباس بپوش دارم میام دنبالت بریم قدم بزنیم پارک گفتم باشه عشقم ، حس کردم پشت سرم یهو داغ شد مادر بودن🤗🥲چه خبرته هنوز ی ماهم نشده زشته خجالت بکش 

بعد دیگه فقط تو اسمس میگفتم 😂