2777
2789

سلام دوستان کسی خودش یا اطرافیانش عمل پرده گوش شریعتی. اصفهان انجام داده؟ پیش دکتر کامبیزمحمدی؟ 

کسی ایشونو میشناسه که کارشون خوب یانه؟ 

ممنون میشم 

من یه دکتر محمدی می‌شناسم تو عسگریه متاسفانه فقط فکر عمل کردن بیماره و اصلا به نتیجه بخش بودن یا نبو ...

عه 

بیمارستان عسگریه؟ من ساکن اصفهان نیستم 

یه دکتر رفتم 30 میلیون میگیرن برا پرده گوش. تازه گفتن معلوم تیست شنوایی برگرده. 

ممنون عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دکتر محمدی می‌شناسم تو عسگریه متاسفانه فقط فکر عمل کردن بیماره و اصلا به نتیجه بخش بودن یا نبو ...

رفتم سرچ کردم خودشونن. کامبیزمحمدی در بیمارستان عسگریه خیابان سروش درسته؟ 

عه  بیمارستان عسگریه؟ من ساکن اصفهان نیستم  یه دکتر رفتم 30 میلیون میگیرن برا پرده گوش. ...

عزیز نمی‌دونم مشکلتون چیه ولی حتما از چند تا دکتر خوب نظر بگیرید بعد عمل کنید تا خدایی نکرده پشیمون نشین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
رفتم سرچ کردم خودشونن. کامبیزمحمدی در بیمارستان عسگریه خیابان سروش درسته؟ 

بله لوزه دخترمو عمل کرد سرعت کارش بالاست اما همه لوزه‌های دختر منو برداشت در حالی که فقط قرار بود لوزه سوم را برداره. برای یکی از اقوام هم یک پرتز تو گوشش گذاشت اما شنواییش کاملا از بین رفت و بعد که رفت پیش یه پزشک دیگه گفت این عصب گوش از کار افتاده بوده و اصلا نباید عمل می‌شد تا بشه از سمعک استفاده کنه ولی متاسفانه اون عمل باعث شد الان امکان استفاده از سمعک هم نداره.

بله لوزه دخترمو عمل کرد سرعت کارش بالاست اما همه لوزه‌های دختر منو برداشت در حالی که فقط قرار بود لو ...

ای بابا😔

پناه برخدا 

ممنونم خدا خیرت بده خواهری هر چی میخای بهترینش نصیبت بشه به حرمت این روز قشنگ❤❤❤

ای بابا😔 پناه برخدا  ممنونم خدا خیرت بده خواهری هر چی میخای بهترینش نصیبت بشه به حرمت این رو ...

خیلی ممنون از دعای پر محبتتون ان شاالله مشکلتون زودی حل بشه. یه سرچی تو نت بزنید و یه دکتر خوب پیدا کنید.

خیلی ممنون از دعای پر محبتتون ان شاالله مشکلتون زودی حل بشه. یه سرچی تو نت بزنید و یه دکتر خوب پیدا ...

گلم دکتر فرهاد مختار نژاد رو پیدا کردم. رفتم مطب نوبت هم گرفتم. خیلیم سرشون شلوع. دو ماه طول کشید که نوبتم بشه. 

منتهی نزدیک 30 ملیون میشه. 

البته فکر کنم نزدیک 20 تومنشو بیمه تکمیلی بده. 

هنوز نرفتم بیمه بپرسم. 

ولی انگار ارزش داره. لاقل شنواییم نره