2777
2789

گفتم دیگ بدم میادازخودت ازکارات ازرفتارت ازهمه چیزت بدم میاد😞

خواهراش زبون تندوتیزی دارن منم انگارلال میشم اینم هیچوقت پشت من نبوده همونلحظه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا یجورین هرکی زبونش درازتر باشه رو بیشتر دوست دارن 

پس یاد بگیر از این به بعد منتظر دفاع همسرت نباشی خودت خواعراشو با خاک یکسان کن

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
مشکل از خودته که لال میشی و جرات نداری جواب خواهرشوهراتو بدی و انتظار داری شوهرت جوابشونو بده

خیلی زبون درازن مثلاتاالان نشسته خونه باباش هرچی میگم بااشاره که پاشوبریم بچه صبح بره مدرسه عین خیالش نیست تاکه خواهرش میگه پاشوپاشوبرواین نمیذاره 

پسرم گریه میکردبرامجسمه میگفت خب ببین چی میخوادمنم دادم دستش بازی کردزدش زمین ازش شکست گفتم نکن مامان عوضی میگ چرادادیش که حالامیگی نکن

باید همسرتون جواب بده

وقتی چیزی میگن سکوت کن

بیا با مظلومیت تو خونه بگو من چیزی نمیگم اصلا دوست ندارم بی احترامی کنم و خودتو به شدت مظلوم نشون بده

بالاخره یه روز شروع میکنه هواخواهی از تو چون تو عمق وجودش درک کرده مقصر تو نیستی و تو مظلومی

ولی میای خونه داد و بیداد میکنی 

میگه این یه کاری کرده و هیچوقت از عمق وجودش فکر نمیکنه تو مقصر نیستی و اینا

مشکل از خودته که بقول خودت لال میشی و جرات نداری جواب خواهرشوهراتو بدی و انتظار داری شوهرت جوابشونو ...

بخداتازه عمل کرده گفتم دست تنهاس کلی این چندروزکمکش کردم ولی میبینم خوبی به کسی نیمده بخدادیگ تامجبورنشم خونشون نمیرم

مردا یجورین هرکی زبونش درازتر باشه رو بیشتر دوست دارن  پس یاد بگیر از این به بعد منتظر دفاع هم ...

خیلی زبون درازن مثلاتاالان نشسته خونه باباش هرچی میگم بااشاره که پاشوبریم بچه صبح بره مدرسه عین خیالش نیست تاکه خواهرش میگه پاشوپاشوبرواین نمیذاره 

پسرم گریه میکردبرامجسمه میگفت خب ببین چی میخوادمنم دادم دستش بازی کردزدش زمین ازش شکست گفتم نکن مامان عوضی میگ چرادادیش که حالامیگی نکن

خیلی زبون درازن مثلاتاالان نشسته خونه باباش هرچی میگم بااشاره که پاشوبریم بچه صبح بره مدرسه عین خیال ...

خب چرا اینقد ببخشید دست و پا چلفتی هستی که باهاش تا اینوقت شب میشینی دورهمی؟؟؟؟ خب شما و بچت نرین یا اگرم مجبوری بری شما همون سر شب دست بچتو بگیر یه اسنپ یا تاکسی بگیر بگو بچه سر وقت باید بخوابه که فردا صب بتونه سرکلاس حاضر شه پاشو برو خدافظی کن اونم بشینه ور دل ننش.. 

سعی کن جوابشون بامنطق ولی کوبنده بدی نذار ضعیف النفس بدونند وبه حریم وخودت احترام بذار

الان بهش گفتم دیگ جان بچه هام تامجبورنباشم پاخونه ی بابات وخواهرات نمیذارم