2777
2789
عنوان

شوهرم کلی گریه کرد

6923 بازدید | 124 پست

سلام

من و شوهرم ۱۰ ساله ازدواج کردیم. داریم خونمون رو کامل میکنیم. امروز صاحبخونه زنگ زد که خونه رو زود خالی کنید. شوهرم رفت سر ساختمون. ظهر یه سر اومد هرکاری کردم بیا نهار بخور گفت عجله دارم و رفت. منم به خاطر مشکل اضطرابم شب خیلی بد میخوابم،خوابم برد.عصر بیدار شدم دیدم درس های بچه ام مونده.فردا امتحان داره. غذا نداریم. یه قاشق تمیز نداریم.تند تند درس و مشق های بچه رو نوشتم و کار کردم. رفتم براش غذای مورد علاقه اش رو درست کردم.گفتم نهار نخورده حداقل شام خوب بخوره.رفتم نوشیدنی مورد علاقه اش رو خریدم. ولی واقعا یادم رفت یه زنگ بزنم.اومد یک ساعت گریه کرد.

وا چرا؟

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطرخونتون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

چراا

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود