2777
2789
عنوان

من چیکار کنم؟خیلی نگرانم

121 بازدید | 15 پست

تا حالا شده حس کنید یکی از آشناهاتون که دختر باشه  خیلی براتون عزیزه اختلال شخصیتی مرزی داره؟

من حس کردم و رفتم بهش گفتم انتظار اینو داشتم داد بیداد کنه...

ولی برگشت نگام کرد یهو زد زیر گریه گفت خودمم همین حس میکنم ...

ولی راضی نمیشه بره پیش مشاوره به نظرتون از کجا مطمئن بشم که واقعا اختلاف شخصیتتی داره یانه همچین آدمایی دور ورتون بوده؟

چه رفتاری باهاش داشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شدی گلم؟ رفتی پیش مشاوره ؟ به نظرت چیکارت کنم؟ از کجا مطمئن شم که واقعا اینجوریه؟

من خیلی مشکلات داشتم 

اول دکتر رفتم بی تاثیر بود

بعد اعتماد بنفس و عزت نفسمو تقویت میکنم 

این دوتا زندگیتو عوض میکنه

تلاش برای حال خوب

لایک نکنیددددد
اره عزیزم 

اها 

اگه مشاوره بره بهتره 

یکی از اقوام ما اینطور بود ۳۰ سالش شده ولی هنوز که هنوزه رفتارش رو کنترل نمیکنه حتی نمیتونه سر یه کار بمونه و مدام کارش رو عوض میکنه 

ادما وقتی به توجه نیاز دارن الکی قهر میکنن/:
خوبه که خودش قبول داره میتونی راضیش کنی که مشاوره بره 

عزیزم 😐این آدم دو دقیقه میگه میام دو دقیقه بعد میگه به توچه دو دقیقه بعد ترش میاد میگه غلط کردم بعد یهو گریه می‌کنه