2777
2789

امروز رفتم دکتر ۳۷ هفتم گفت لگنت خوبه بچتم درشت نیست دهانه رحمتم از الان یه سانت بازه شرایط طبیعی و داری سزارین نکن الکی پیاده روی کن و ورزش داشته باش ، کلنم ۳ تومن فرقشونه طبیعی با سزارین ، موندم الان ینی چیزایی ک دکترم میگه درسته که اذیت نمیشم زیاد میگه فوقش ۵ ساعت درد داری بعدشم گاز و اینا داری میتونی تحمل کنی اما سزارین من صلاح نمی‌بینم ، خودم میترسم ک وسطش نتونم تحمل کنم خیلی اذیت بشم خانومایی ک تجربه دارین توروخدا راهنماییم کنین خیر از جوونیتون ببینین خیلی ممنونتونم 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🌹🌹🌹🌹🌹😢😢😢

من سزارین شدم راجع ب طبیعی تجربه ای ندارم 

زایمان خوبی داشته باشی گلم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم طبیعی هم سزارین زاییدم الان صدبارم بزایم حتما سزارین میزایم....

یا ابلفظ 😬😬😬 چرا آخه میشه بگی یکم واضح تر ؛ شرایطت اوکی نبود برا طبیعی یا چرا ؟ ممنون میشم ج بدی عزیزدلم 🙏🏽🙏🏽😢

ی جوری گفته ۵ ساعت انگار خداست!از کجا دقیق میدونه.بعدشم مگه ۵ ساعت کمه؟اگه امکان سز داری پس خودت انت ...

چ می‌دونم میگه عوارض داری بعدش درد داری اما طبیعی راحتی و اینا ، شما چطور زایمان کردین عزیزم؟ 😢 ممنون میشم ج بدی فداتشم🙏🏽🌹

واای منم فقط از همین میترسم.هنوز نمیدونم چیکار کنم.خیلی مرددم.😭😭

نمیدونم والا هر کی یه تجربه ای داره دکترا هم یچیزی میگن هر کدوم اصلا نمی‌دونم چی درسته چی غلط 😔🥀🥀

شرایطم برای طبیعی  عالی بود لگنم مناسب بود فقط دهانه رحمم ۱ سانت باز شد دیگه باز نشد.....اولی طبیعی زاییدم بچم ۳ دور بند ناف شد ۵ روز تو دستگاه اکسیژن موند ...اما سزارین کردم هیچی نفهمیدم دومی رو....خواهرانه توصیه میکنم تو یه بیمارستان خوب برو سزارین ‌...دولتی اصلا نرو

طبیعی بهتره سزارین بعدش اذیتی 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن