2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بهم فحش میده ...

272 بازدید | 12 پست

مامانم خوبی هایی هم داره ولی هیچ وقت محبت کردن 

بلد نبود...خیلی فحش های بدی میگه که روم نمیشه بگم

میگه ج ن ده 

خیلی وقت ها دلم میخواد خودمو خلاص کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی شعوره زاییدن که هنر نیست تو هم بی خیالش باش حتما مشکل اعصاب داره زودتر مستقل شو برو از پیشش

بنظرم این درست نیست

شاید اونم اینطوری تربیت شده به جای کنار گذاشتن ادما میشه اونارو تغییر داد 

بنظرم این درست نیست شاید اونم اینطوری تربیت شده به جای کنار گذاشتن ادما میشه اونارو تغییر داد 

تا خودش نخواد نمیتونی تغییرش بدی. با بابات مشکل نداره سر تو خالی کنه؟ مردها دیدم از این فحش ها بدن ولی برای یک زن و مادر خیلی بده این حرفها..

چه بی شعوره زاییدن که هنر نیست تو هم بی خیالش باش حتما مشکل اعصاب داره زودتر مستقل شو برو از پیشش

نمیزاره مستقل بشم میخوام برم دانشگاه میگه من اجازه ندم

نمیتونی بخونی منم نمیخوام دلشو بشکنم 

خیلی وقت ها دلم میخواد خودمو بکشم راحت بشم

تا خودش نخواد نمیتونی تغییرش بدی. با بابات مشکل نداره سر تو خالی کنه؟ مردها دیدم از این فحش ها بدن و ...

بابام فوت کرده 

بابام هیج وقت ازش فحش ندیدم خیلی خوب بود

تا خودش نخواد نمیتونی تغییرش بدی. با بابات مشکل نداره سر تو خالی کنه؟ مردها دیدم از این فحش ها بدن و ...

فرقی نداده واسه مرد و زن این لفظ کلام بده 

اما قطعا میتونه تغییر کنه بلاخره مجبور میشه

نمیزاره مستقل بشم میخوام برم دانشگاه میگه من اجازه ندم نمیتونی بخونی منم نمیخوام دلشو بشکنم  ...

چرا تو خودتو بکشی؟ مادرت مشکل داره باید دارو بخوره... عزیزم من خودم مادرم. ۳۷ سالمه دخترم هنوز کوچیکه ولی گل کمتر بهش نمیگم چون اون گناهی نداره اومده تو این دنیا. برای همین میگم زاییدن هنر نیست که از مادر قدیس ساختن تو ایران. سعی کن ازش دوری کنی اگر خودش تغییر نداد. برو یک جای دور دیگه نبینیش اگر دیدی تغییری نکرد. 

چرا تو خودتو بکشی؟ مادرت مشکل داره باید دارو بخوره... عزیزم من خودم مادرم. ۳۷ سالمه دخترم هنوز کوچیک ...

بگم بریم دکتر فحش های بدتری میده سعی میکنم 

دور بشم تنها با من اینطور رفتار میکنه با خواهرم اینطوری

رفتار نمیکنه

مامانم فکر میکنه خریدن لباس فراهم کردن چیزی که میخوام

درحقم مادری میکنه ولی من محبت اون میخوام ....

باهر حرف فحشی که میده مثل چاقو فرو میره تو قلبم