سلام دوستان عزیز،من نه سال پیش با آقایی در ارتباط بودم و بنه به دلایلی و چون سن هر دومون اونموقع کم بود این رابطه بعد مدت کوتاهی تموم شد هرچند که هر دو از یک سال قبلش به هم علاقمند بودیم چون ایشون از اقوام دور بنده هستن ،امسال دوباره خیلی اتفاقی و ناخواسته ش شرایط ضروری پیش اومد که من مجبور شدم به ایشون پیام بدم و متوجه شدم که ایشون سوگوار پارتنر سابقشون هستن که علاقه شدیدی بهشون داشتن ومتاسفانه ایشون در عرض چند ماه بخاطر بیماری فوت شدن .چون کسی رو نداشتن و حالشون خیلی بد بود یه مدتی باهام درد دل کردن ومن کمکشون کردم که از روانکاو کمک بگیرن و بعد چند ماه علاقه ی قدیمی دوباره زنده شد ،اما خب ایشون اون موقع هم منو خیلی دوس داشتن و ادعا میکنن تو این سالها من همیشه تو فکرشون بودم الانم بهم علاقمندن اما خب متاسفانه حالشون ی وقتایی خیلی بد میشه و دوس دارن چند روزی تنها باشن ،خواستم ببینم کسی از شما عزیزان تجربه ی مشابه داشته ،میشه سوگ رو کمرنگ کرد،راستش علی رغم علاقه ای که بهشون دارم ی وقتایی خیلی برام سنگین و سخته این ارتباط اما خب خیلی دوسش دارم و وقتایی که حالشون خوبه خیلی حس خوبی میگیرم ازشون