2777
2789
عنوان

تعبیر خواب طلا

157 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم هر کی تعبیر خواب بلده بیاد من نزدیک اذان ظهر خواب دیدم مادر شوهرم که ۲ ساله باهاشون قطع رابطم اومدن خونم و به شوهرم گفتن بیا بریم بیایم بعد تو خواب من رفتم دم در خونهی مادر بزرگم رفتم تو خونه دیدم خالم داره یه پسر بچه ۳ ۴ ساله رو کتک میزنه منم زدم تو سره خالم با مشت بچه رو گرفتم از دستش چونه‌ی بچه کبود شده بود رفتم تو یکی از اتاقای خونه مادر بزرگم پره حشره و عقرب و سوسک بود اول ترسیدم اومدم بیرون بعد رفتم تو اتاق با کفش کشتمشون برگشتم دم در دیدم شوهرم ۲ تا بسته دستشه که توی یکیش ۲ تا گردنبند و یه دستبند بود  توی یکیش قکر کردم کنجده سفیده گذاشتم دهنم دیدم طلاس تو خواب گردنبند رو در آوردم خیلی بزرگ بود اسم یا مهدی روش نوشته شده بود تو خواب داشتم گردنبند رو میدادم به دختر خاله مامانم تو دلم میگفتم اگه گردنبند رو بدم دستبند رو برا خودم بر میدارم صدای اذان اومد از خواب پا شدم شرمنده طولانی شد یکجا گفتم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه چی بود که می‌زدنش همونه ...اسمشم انگاری باید بزاری مهدی ..میگی روش اینو نوشته بود

بچه پسر بود من نمیشناختمش آره روی گردنبند یا مهدی بود ولی من تو خواب میخواستم اون گردنبندو بدم به دختر خاله مامانم دستبند رو برا خودم ور دارم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
بچه پسر بود من نمیشناختمش آره روی گردنبند یا مهدی بود ولی من تو خواب میخواستم اون گردنبندو بدم به دخ ...

ولی ندادی که . اونم باردار میشه ولی اون طلا مال شما بود میخواستی بدی بهش یعنی ماله خودته.