2777
2789

دوستان من استخدامی قبول شدم اصلا رشته منو همیشه مرد میخواست و پارسال هم استان دیگه یه نفر میخواست خداراشکر باهزارنذر ونیاز قبول شدم بعد شوهر خواهرشوهرم یه استان دیگه معلمه و اون استان خیلی محرومه خوااهرشوهرمو همراش نبرده گذاشته خونه پدرش البته از همون اولم خونه پدرش زندگی تو یه اتاق می کردن بعد من استان نزدیکمون که خوش آب وهواست قبول شدم کم کم باید جمع و جور کنیم بریم بعد خواهرشوهرم و برادرشوهرمم الان چندساله امتحان میدن حتی مجاز هم نمیشن بعد عصری پدرشوهرم زنگیده میگه حقوق خانمت مگه چقدر میشه به مشکل میخورین شهر دیگه برین درصورتی که زندگی ما اینقد پر از وام و قسط هست که شوهرم دست تنها واقعا نمیتونه و همیشه حیرونیم یعنی ازین حسادتشون حالم بد میشه چکارکنم دلم خنک بشه اگه به دلشون می سوزه دومادشون چراشهر پرتی میره واقعا عصبی شدم بااین حرفش که دل شوهرمو خالی میکنه ضمن اینکه شوهرم انتقالی گرفته وبچه هامم شهر جدید ثبتنام کردیم فقط حیرون پول رهن خونه ایم دنبال وام هستیم بتونیم توشهر جدید خونه رهن کنیم دستمون که نمیگیرن اینجوری اعصابم رو بهم می ریزن دارن قبولی منو پایین جلوه میدن

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

اگه شوهرت نظرش عوض نمیشه بیخیال باش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بعدا ک پیشرفت کنید خودشون پشیمون میشن از خرفشون

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا توقع داری خانواده شوهر تشویقت کنن  فقط سعی کن با سیاست از اون شهر بکنی و بری  خیلی ...

آخه وضعیت زندگی مارو میدونن که جقدر حیرونیم و شوهرم بخدا موهاش سفید شده از بس قسط داریم اونم خود سه تا بچه مدرسه ای

واقعا حسادت دارن خیلی احترامشون میکنن واقعا بی انصافن

بیخیال ، اگه چیزی بگی ادم بده تو میشی 

حالا ک کاراتونو کردید بسلامتی برید انشالله خیر ببینید از رفتن 

پول پیشتونم ایشالا زود جور شه 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

این شهر فعلی مسکن دارید؟ 

شهر جدید گفتن بعد چن ماه خونه سازمانی میدن ولی اولش باید جایی رو اجاره کنیم یعنی سختمون ۷یا۸ماهه ،ولی گره مالی زیاد تو زندگیم هست حقوق شوهرمم بیشترش برا اقساط میره

بیخیال ، اگه چیزی بگی ادم بده تو میشی  حالا ک کاراتونو کردید بسلامتی برید انشالله خیر ببینید ا ...

من واقعا نفهمم همیشه احترامشون میزارم و ازشون پنهونی ندارم من مثه پدرومادر می بینمشون حتی شوهرمم میگه اینقد همه چیز رو بهشون نگو باهاشون صمیمی نشو ناراحت میشم ازین رفتارشون

من واقعا نفهمم همیشه احترامشون میزارم و ازشون پنهونی ندارم من مثه پدرومادر می بینمشون حتی شوهرمم میگ ...

اره اسرار زندگیتو هیچوقت ب خانواده شوهر نگو چون اونا خودشون همه چیو مخفی میکنن 

الانم ناراحت نباش ، بگو بخاطر رضای خدا محبت کردم و خدا باهات حساب میکنه حتما 

اره اسرار زندگیتو هیچوقت ب خانواده شوهر نگو چون اونا خودشون همه چیو مخفی میکنن  الانم ناراحت ن ...

واقعا همینه دقیقا هیچ وقت چیزی رو نمیگن خواهرشوهرم سه ماه خواستگارداشت ما از خانواده خواستگار شنیدم اونا به رو خودشون هم نیوردن من واقعا خیلی ساده ام 

واقعا همینه دقیقا هیچ وقت چیزی رو نمیگن خواهرشوهرم سه ماه خواستگارداشت ما از خانواده خواستگار شنیدم ...

اونا عاشق اینن ک اطلاعات داشته باشن و تو کارشونو راحت میکنی😃 بجز یه حال احوال ساده هیچ اطلاعاتی از زندگیت ب هیچکس نده 

راجب حقوقت و تغیر شرایط و این چیزا هم نگو 

لازم نیست همه همه چیو بدونن