2777
2789
شیرینی لوله ایی توش خامه داره.ظاهرش شبیه خشکه،اندازشم خوبه زیاد میشه اسمشو نمیدونم دقیق

خیلی خوشمزه استتتت

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
شیرینی تر بگیرین 1کیلو مخلوط .. شخصا خشک دوست ندارم و فکر میکنم طرفم خسیسه 

یک کیلو خیلی کمه،تعداد زیاده وگرنه میشد با بهترین شیرینی پذیرایی کرد ازشون

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نارگیلی برای ختم میگیریم  بنظرم اگه جلسه جدیه باید خرج کنید وشیرینی تر بگیرید

جدیه عزیزم فقط تعداد ماشالا ۷۰ نفره

ترکیب دانمارکی و خیار و بوی تافت= عروسی تالار

بنظرم خامه ای بگیر دانمارکی مناسب خواستگاری نیست

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
ترکیب دانمارکی و خیار و بوی تافت= عروسی تالار بنظرم خامه ای بگیر دانمارکی مناسب خواستگاری نیست

🤣🤣🤣خدا نکشتت

🤣🤣🤣خدا نکشتت

باز خوبه پیشرفت کردن بعضی عروسیا دیگه دانمارکی نمیدن