2777
2789
عنوان

کلوئید بعد از پیرسینگ

1787 بازدید | 17 پست

من تا حالا دوسه بار پیرسینگ زدم همشم هی کلوئید میزنم مجبورم دربیارم این سری چندماهه خوب بود حالا دوباره کلوئید میزنه 

دلم نمیخواد درش بیارم راه حلی هس ک مشکلم حل بشه هی راه ب راه اینطوری نشه

اینم بگم ک دفعه اول پیرسینگ معلومی زدم دوفعه دوم و سوم نقره ولی انگار همه ش بهم نمیسازه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
من ناف و خیلی میدوست🥺🥲

منم دوس دارم ولی نمیسازه بهم انگاری دلمم نمیاد درش بیارم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم کلوئید بینیت خوب شد!؟؟

ن گلم والا خودم چرکش رو خالی کردم قرص سفالکسیم500گرفتم میخورم حالا بهتره ولی جاش مونده 

امیدوارم دیگ درنیاد دوباره 

ن گلم والا خودم چرکش رو خالی کردم قرص سفالکسیم500گرفتم میخورم حالا بهتره ولی جاش مونده  امیدوا ...

آخ برای من هم اینجوری شده یه روزه من ترکوندمش اما چرک نبود خون بود 

ترمیم کننده استفاده کردی؟؟

آخ برای من هم اینجوری شده یه روزه من ترکوندمش اما چرک نبود خون بود  ترمیم کننده استفاده کردی؟؟

اره چرک و خونه 

ن دکترداروخونه بهم گف همین قرص رو بخور واجب تره 

پس منم همین قرص رو استفاده کنم خدا کنه جاش نمونه  ترمیم کننده هیدرودرم بزن شاید بره جاش

عزیزم انشالله ک خوب میشه 

ترمیم کننده هیدرودرم چقده قیمتش

عزیزم پماد ان ان بزن هر شب من چند روز زدم خوب شد 

واقعا پس منم برم بخرم

من تتراسایکلین میزدم ولی فایده نداشت

من از اون روز ک گفتم بهت درآوردم ترکوندم شروع کردم زدن جاش هم رفت 

خداروشکر ولی زود برمیگرده درمیاد دوباره فک کنم کلا ب پوستمون نمیسازه