خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
27 سال عااالییی رفیق فااابمههه خدا برام حفظش کنههه❤️
خدایی چجور میشع با مادر رفیق فاب شد ؟!
چون مادرا اکثرا عادت ب نصیحت و تذکر دارن آدم موذب میشه . .
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خدایی چجور میشع با مادر رفیق فاب شد ؟! چون مادرا اکثرا عادت ب نصیحت و تذکر دارن آدم موذب میشه ...
باهم خیلی صحبت میکنیم...حتی وقتایی هم که بخواد نصیحتم کنه هیچ وقت جوری نمیگه که سرزنشم کنه یا بهم بربخوره واقعا مثل یه دوستی که همسن خودمه نظرمیده...دلیل میاره...منطق میگه.. منم همیشه قانع میشم...چون میبینم حرفش حسابه! حتی اگه خطایی هم کنم اول به مامانم میگم...شاید یکم دلخور بشه اما حداقلش اینه که کمکم میکنه...هیچ وقت بروم نمیاره...ابروم در خطر نیست اگه رازی از منو بدونه...و مهم تر از همه اینه که بار اون اشتباه رو تنهایی حمل نمیکنم:)
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
باهم خیلی صحبت میکنیم...حتی وقتایی هم که بخواد نصیحتم کنه هیچ وقت جوری نمیگه که سرزنشم کنه یا بهم بر ...
من اگ مادرم چیزی ازم بفهمه میزاره کف دست بابام ..
درک و محبت مادر شمارو تو خیلی مورد ها نداره .. و اینکه خوشبحالت خلاصه ..
من اگ مادرم چیزی ازم بفهمه میزاره کف دست بابام .. درک و محبت مادر شمارو تو خیلی مورد ها نداره ...
عزیزممم... نمیدونم متاهلی یا نه اما اگه مجردی امیدوارم همسری داشته باشی که درکت کنه...کنارت باشه...پشتت باشه... قصد ناراحتیتو با حرفهام نداشتم....:) یکی از دلایلم برای گفتن این حرفها این بود که مادرهایی که تو سایتن یبار از زبون من دختر بشنون...که بدونن رفیق بودن با بچه هاشون خیلی بهتره...اونارو دروغگو بار نمیاره...و اینجوری میتونم بیشتر مراقب بچه هاشون باشن...حتی زمانی که دیگه بزرگ شده باشن...
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃