2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تحقیقاتی که کردم میگم 😂 اگه سرمایه کمی داری بافت و شینیون از همش سرمایه کمتری میخواد از نظر درآمدهای بستگی به خودت و کارت داره ولی به طور کلی میکاپ و رنگ درآمد خوبی دارن

اگه شینیون و اصولی یاد بگیری و تمرین و تکرار داشته باشی کارت فوق العاده میگیره... سرمایه انچنان هم نمیخواد پیج عاطفه کبیری رو یه نگاه بنداز میفهمی

بافت مو هم خیلی موبه بشرطی که کارت تمیز باشه.

ناخن هم خیلی خوبه فکرنکنم سرمانه زیادی بخواد برای شروع ولی ظرافت حرف اولو میزنه تو این کار عزیزم

رنگ مو سختیش خیلی بیشتر ازایناس سرپابودن و اون مواد شیمیمایی و کلی چیز دیگه...

طبق تحقیقاتی که کردم میگم 😂 اگه سرمایه کمی داری بافت و شینیون از همش سرمایه کمتری میخواد از نظر درآ ...

میدونی نآخن کاری اينا خیلی درامداشون خوبه تا دلتم بخاد کآر ریخته ولی حس میکنم خیلی اۺباع شده

اگه شینیون و اصولی یاد بگیری و تمرین و تکرار داشته باشی کارت فوق العاده میگیره... سرمایه انچنان هم ن ...

ناخن که حداقل  حڋاقللل باید پنج میل اوݪ کار داشته باشی

اونم تو وضعیتی که مثلا از خیلی چیزا صرف نظر کنیو....

تازه این جدا از هزینه اموزشه

درامدشم زیاده ولی حس میکنم اشباع شده 

هرکیو میبینی ناخن کاره

جدا از اون یه زمزمه هایی هس که قراره ممنوع کنن دیڱه دو به شک موندم

این شینیون اگ بازار کارش خوب باشه عالی میشه

میدونی نآخن کاری اينا خیلی درامداشون خوبه تا دلتم بخاد کآر ریخته ولی حس میکنم خیلی اۺباع شده

اره به نظر منم خیلی زیاد شدنه تنها این لاین بلکه لاینای دیگه هم نسبت به گذشته بیشتر شدن ولی خب شغل هایی مثل آرایشگری ۹۰ درصدش بستگی خلاقیت،به بازاریابی و تبلیغاتی که انجام میدی داره