2777
2789

والا برا من اتفاق نیفتاده هر چی مثبت فک کردم منفی شده😂🖐️

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا اما منم همینطور 😂🤌

ن جدی چرا ایجوریع برا خودمون ؟خیلیا میگن جواب گرفتیم ولی من هیچچچچچچ

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

عزیزم کلمات انرژی دارن وقتی چیزی میخوایین حس کنید دارین و کاملا مثبت تعریفش کنین 

مثلا نگو خدایا من رو محتاج بنده هات نکن 

چون بار منفی داره باید بگی خدایا من رو توانمند و ثروتمند کن

عزیزم کلمات انرژی دارن وقتی چیزی میخوایین حس کنید دارین و کاملا مثبت تعریفش کنین  مثلا نگو خدا ...

اهوم.. انشاالله از فردا با دید مثبت میرم جلو البته اگ افکار منفی اجازه بدن😂🖐️

منم تو یه گروه بودم خداوکیلی همه چی هم رعایت کردم برای بارداری 😐 همه حامله شدناااا جز من😂 

سلنوفیل 🌙🌕
منم تو یه گروه بودم خداوکیلی همه چی هم رعایت کردم برای بارداری 😐 همه حامله شدناااا جز من😂 

😂😂😂

ارع دقیقا برا منم برعکس ج میده نمی‌دونم چرا 

اهوم.. انشاالله از فردا با دید مثبت میرم جلو البته اگ افکار منفی اجازه بدن😂🖐️

کلاس یوگا برین خیلی کمکتون میکنه .

شما فرض کن داخل یک اتاق نشستی و یک عالمه سوسک از زیر در هجوم میارن سمتت چیکار میکنی؟