2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا پدرم

211 بازدید | 5 پست

ما س تا خواهر و ستا داداشیم پدر و مادرم خیلی گلن ماهن مهربون همچی تموم منم شدید دوسشون دارم شدید ک میگم ی چیز خیلی خیلی زیاده خیلی بیشتر از حد نکرانشونم همیشه دوس دارو بچه ها روز پدر و‌مادر رپ اساسی جشن بگیرین همسشه ز میزنم بهشون کادو چی میگیرن برنامتون برا جشن چیه ولی خواهر و یرادرام همیشه میگن ول کن بابا ی گل دیگ چ برنامه ای ولی من همیشه بهترین کادو زو میگیرم ب بچه ها اگ دیر سر بزنن ز میزنم چرا نیومدید چرا دیر رفتید خونه بابا  خلاصه در خفا کلی کلی هواشونو دارم اونام هوامو دارن ولی پدر و مادرم احساس میکنم بقیه بچه ها رو بیشتر عزت و احترام میزارن تا من مثلا کادویی باشه اول ب عروسا میدن بعد ب ما یا اگ کاری بخوان بکنن اول نظر عروسا و پسرا و اون دختراا رو میپرسن نظر منواصلا نمیپرسن همیشه با عروسا و پسرا بیشتر گرم میکیرن  مثلا پریشب مامانم مهمونی داشته همش میگم بزار من بیام کمکت زشته نمیگن دخترشون نیست میگ ن نمیخاد بیای بعد زنگ زدم بعد مهمونی  چرا نذاشتی بیام میگ نمیخاست عروسا و اون خواهرام بودن کلی ناراحت شدم دیگ نرفتم خونشون بهشم  نشون دادم ناراحتیمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدری که تو دوسشون داری اونا دوست ندارن ‌‌..تموم شد و رفت 

دلیلشم اینه ادما ،ذاتشون اینه که ادمای بدو بیشتر دوست دارن الان از نظر اونا تو ذلیلی نه یه ادم مهربون همه کاراهم وظیفته 

پدرمادرن که پدر مادرن شخصیت تو کمتر از اونا مهم نیست زندگیتو بکن و سعی کن تو مسیر خودت خوب باشی .