2777
2789
عنوان

سقط جنین هفته پنجم

5344 بازدید | 10 پست

دوستان تروخدا بگین سقط جنین چطوره 

من هفته پنجمم دیروز یکم خونریزی داشتم امروز سرهمون ساعت یکم دیگه 

دکتر میگه روزی دوتا امپول پروژسترون بزن 

سقط چطوره یهو خونریزی میکنی یا یکم یکم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من اولش لکه بینی بود بعد روزای بعد لخته شد و رو به خونریزی رفت شیاف نذاشتم دیگه خونریزی شدید شد و اومد 

زیر دلم سفت شده بود مثه سنگ و کمر درد داشتم 

منم هفته ۵ بودم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
یعنی یکم‌یکم اومد؟میشه برام کامل بگی 

من هفته ۶ بودم هفته پیش سقط کامل شد اما هنوز لکه بینی و دارم از دوهفته پیش بیشتر خونریزی دیدم رفتم دکتر گفتن نه خوبه و هست و اینا شیاف زدم هرشب تا دیدم نه قطع نمیشه و خودم میدونستم بیشتر از لکه بینی عه رفتم باز سونو گفت نه دیگه رشد نمیکنه شیاف و قطع کردم و کم کم زیاد شد تا یه روز رفتم بیرون و پله بالا پایین کردم که خلاص شم شبش مردم و زنده شدم تا دفع شد و خیلی زیاد خونریزی و بعد دفع خونریزی کم میشه رفتم دکتر گفت یا بستری شو یا برو کم کم دفع شه بقایا منم اومدم خونه حالا چکاپ نکردم هنوز ولی اینجوری بود مال من دو هفته بیشتر طول کشید، خیلی عجله نکن پروسه سقط زمان بره خیلی 

از من اولش لکه بینی بود بعد روزای بعد لخته شد و رو به خونریزی رفت شیاف نذاشتم دیگه خونریزی شدید شد و ...

من علائم فق اینه که تهوع دارم وساق پشت پام گرفته مشکوک به دوقلویی بودم ،ولی الان دو روزه سرساعت ۲ میشه خونریزی دارم بعد قطع میشه خیلی کمه زیاد نیست

من هفته ۶ بودم هفته پیش سقط کامل شد اما هنوز لکه بینی و دارم از دوهفته پیش بیشتر خونریزی دیدم رفتم د ...

عزیزم خدابهت صبر بده😔من حالم خوب خوب بود یهو دیدم خونریزی دارم خیلی کمه زیاد نیست ولی هرچی به دکتر میگم معاینه یا سونو کن انجام نمیده فقط دوباره بتا نوشت

من علائم فق اینه که تهوع دارم وساق پشت پام گرفته مشکوک به دوقلویی بودم ،ولی الان دو روزه سرساع ...

شاید هماتومه 

برو سونو 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره