وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
خب این تیترها برای بازدیدن من خیلی دیدم تیتر تغییر جنسیت تتلو
تیتر نانوا شدن کتایون ریاحی
ااوووو خیلی زیادن 😐
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وایی گوگل خیلی مضخرفا میزنه شبیه گروه های فامیلیه 🤣
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
خب این تیترها برای بازدیدن من خیلی دیدم تیتر تغییر جنسیت تتلو تیتر نانوا شدن کتایون ریاحی&nbs ...
وای نانوا شدن دیگه نوبرش بود😂
منم یه بار دیدم نوشته بود مهلقا باقری همسر تقریبی جواد عزتی
یعنی تقریبا همسرشه
وایی گوگل خیلی مضخرفا میزنه شبیه گروه های فامیلیه 🤣
دقیقا😂😂❤️