2777
2789

خب خانما

من این تیتر رو توی گوگل دیدم و کنجکاو شدم ببینم عروس خانم کیه!

https://s6.uupload.ir/files/img_20231118_154301_djsc.jpg

و خب سایت که باز شد دیدم بله!عروس خانم ایشون هستن و قیافم دقیقا این شکلی بود:☺️☺️.دیگه نمی‌دونم چی بگم

https://s6.uupload.ir/files/img_20231118_154501_emgg.jpg

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

عمدن اینکارا رو میکنن بازدید خبرشون بره بالا

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمدن اینکارا رو میکنن بازدید خبرشون بره بالا

درسته واقعا همینه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

خب این تیترها برای بازدیدن من خیلی دیدم تیتر تغییر جنسیت تتلو 

تیتر نانوا شدن کتایون ریاحی 

ااوووو خیلی زیادن 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

وایی گوگل خیلی مضخرفا میزنه شبیه گروه های فامیلیه 🤣

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب این تیترها برای بازدیدن من خیلی دیدم تیتر تغییر جنسیت تتلو  تیتر نانوا شدن کتایون ریاحی&nbs ...

وای نانوا شدن دیگه نوبرش بود😂

منم یه بار دیدم نوشته بود مهلقا باقری همسر تقریبی جواد عزتی

یعنی تقریبا همسرشه

وایی گوگل خیلی مضخرفا میزنه شبیه گروه های فامیلیه 🤣

دقیقا😂😂❤️

پروفت چقد نازه 😍 خودتی ؟

ممنونم عزیزم نه خودم نیستم🩷