2777
2789
عنوان

کیپپ گوووشش میشه بیاید کمکم کنید

23 بازدید | 3 پست

گوش چپم ازدیشب کیپ شده کامل هرچی باش وررفتم بازشه نشد چیکار کنم راه حل بدید

یهو گرفته. ممکنه بخاطر حموم و اینا باشه؟‌

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

وااای تجربش کردم اونم دوتا گوشم

عزیزم ممکنه عفونت کرده باشه

یا به خاطر حموم زیاد 

بعد حموم حتما گوشاتو خشک کن

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
وااای تجربش کردم اونم دوتا گوشم عزیزم ممکنه عفونت کرده باشه یا به خاطر حموم زیاد  بعد حموم ح ...

وااای نگو تروخدا خیلی حس بدیه 

میگم من یه مدتیه هم این گوشم مدام نبض دار مبشد ممکنه بازم عفونت باشه یا جرم زیاد؟‌جرم گیری کنم درس میشه؟‌یا ربطی نداره

چجور بازش کنم 😭راه حل بده تروخدا 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای نگو تروخدا خیلی حس بدیه  میگم من یه مدتیه هم این گوشم مدام نبض دار مبشد ممکنه بازم عفونت ...

درکت میکنم

والا من از بچگی همیشه گوشم عفونت داشت مدام گوشم کیپ میشد میرفتم دکتر قطره وآمپول مینوشت بعد چند روزم خوب میشد هیچ راه حل خونگی اثرنداشت

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/