sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 عنوان کیپپ گوووشش میشه بیاید کمکم کنید 24 بازدید | 3 پست گوش چپم ازدیشب کیپ شده کامل هرچی باش وررفتم بازشه نشد چیکار کنم راه حل بدیدیهو گرفته. ممکنه بخاطر حموم و اینا باشه؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش 1402/08/27 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
look_at_me عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 685 وااای تجربش کردم اونم دوتا گوشمعزیزم ممکنه عفونت کرده باشهیا به خاطر حموم زیاد بعد حموم حتما گوشاتو خشک کن اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 وااای تجربش کردم اونم دوتا گوشم عزیزم ممکنه عفونت کرده باشه یا به خاطر حموم زیاد بعد حموم ح ... وااای نگو تروخدا خیلی حس بدیه میگم من یه مدتیه هم این گوشم مدام نبض دار مبشد ممکنه بازم عفونت باشه یا جرم زیاد؟جرم گیری کنم درس میشه؟یا ربطی ندارهچجور بازش کنم 😭راه حل بده تروخدا درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
look_at_me عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 685 وااای نگو تروخدا خیلی حس بدیه میگم من یه مدتیه هم این گوشم مدام نبض دار مبشد ممکنه بازم عفونت ... درکت میکنموالا من از بچگی همیشه گوشم عفونت داشت مدام گوشم کیپ میشد میرفتم دکتر قطره وآمپول مینوشت بعد چند روزم خوب میشد هیچ راه حل خونگی اثرنداشت اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/