2777
2789

من ۱۸ سالمه مجردم پشت کنکوری ام هستم ۴۵ روزه پشت سرم هم پریودم یعنی کمر درد منو کشته چشامم دیگ تار میبینه

هی ب مامانم میگم بریم دکتر پشت گوشش میندازه

توشکممم یعنی نبض میزنه هرزگاهیی ی چیزی تکون میخوره نمیدونم چیه خیلی میترسم وقتایی ک شبا درازکشیدم فکرم ب خودمه تکون میخوره خیلی عجیبه 

چیکار کنم

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
اینجا نمیشه دردتو درمون کنی فقط برو دکتر قاطع و محکم ب مامانت یگو ک ببرتت دکتر

درمون ک ن میخام ببینم کسی اینجوری شده تاحالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو داشتم دکتر گفت تنبلی شدید دارم و دارو داد ولی باردار شدم مشکلم رفع شد.حتتنما برو دکتر گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یا کیست داری یا فیبروم.سریعتر برو‌دکتر باید سونو بدی.خودت تنها هم‌میتونی بری بچه کوچیک ک نیستی

فیبروم چیه حالا عوارضش چیه 

ینی 45 روزه خونریزی داری؟  مگه میشه 45 روز؟  پشت سر هم؟؟  یا وسطش قط شده؟  خ ...

بخدا ۴۵ روزه همینجوری خون ریزی دارم وسطش ۲ روز قطع شدم باز شروع شد لک بینی نیس قشنگ خونریزیه

فیبروم چیه حالا عوارضش چیه 

ببین صد در صد یا کیسته یا فیبروم....فقط نتیجه رو بهم بگو

فیبروم اگر درمان نشه بزرگ‌ میشه مجبوری عمل کنی کیست هم همینطور .ولی اگه زود متوجه بشی با قرص خوب میشی