دوستان آیا کسی برای تیرگی وازنش کاری انجام داده این روش سفید سازی که جدید اومده من میخوام برم پیش دکتر پریسا پیروزان انجام بدم تعریفشو خیلی شنیدم خواستم ببینم کسی اینجا تجربه ای با ایشون داده؟
من هنوز مجردم وتیره نیس اما ب روشنی سایر نقآط بدنمم نیس
تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد از ازدواج تیره میشه؟
تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍
منم
امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
اگر منظورت لیزر سفید کننده هست منم شنیدم که تاثیر داره
بله برو
اما درکنارش لایه بردار و روشن کننده هم بزن
از ژیلت اصلن استفاده نکن
روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران