2777
2789

عزیزان قیمت ها شدیدا رفته بالا هرکی ثبت نام کرده هنوز تکمیل وجه نکرده برای ۱۴۰۲ بیاد حمع بشیم یک روز مشخص کنیم زنگ بزنیم به وزارت صنعت معدن تجارت کشور اگه تعداد زیاد باشه رسیدگی میکنن یا بیشترازاینم گرون نمیکنن تورو خدا بیاید فقط یه زنگ باید بزنیم یه بارم شده خودمون دست بکار شیم دلمون به حال خودمون بسوزه که مجبوریم ماشین اشغالشونو هم قیمت پارس کارخونه بخریم اونم باهزار نازو ادا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد گرون شدن؟؟

شاهینو نمیدونم ما ساینا ثبت نام کردیم ۱۱۴دادیم ۱۸۰بود کلا بهمن ۱۴۰۱ ولی احتمال میدادیم ۴۰ ۵۰بره روش ن اینقدر تازه دوگانه رو هم نمیدن فعلا قیمت جدیدم نگفتن الان ۲۸۳هستش ولی تک سوز ۳۳۰ دوگانه بخواد تحویل بده گرون تراز تک سوز میده صد درصد