2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عدس پلو

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مرغ😍😂

خخخ می‌دونی منو شوهرم هر دو کارمندیم ومنم دایم مرغ بلدم و قورمه سبزی که خسته شدیم امروز پریود بودم سرکار نرفتم گفتم یه غذا درست کنم حداقل چون هرروز ناهار درست نمیکنم مگه آف باشم

ته چین مرغ

برا دو نفر میشه یاد بدی بهم من مقدار ماست و اینارو نمیدونم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خخخ می‌دونی منو شوهرم هر دو کارمندیم ومنم دایم مرغ بلدم و قورمه سبزی که خسته شدیم امروز پریود بودم س ...

خب دیگ این دوتارو بلدی خسته هم شدی

ی غذا جدید بپز یاد میگیری

-هـیاهوی بِسیار برای هیچ🪐

خب دیگ این دوتارو بلدی خسته هم شدی ی غذا جدید بپز یاد میگیری

مثلا چی آخه مثلا از لوبیا و آبگوشت خودم خوشم نمیاد ماکارانی هم بلدم تکراریه واقعا کلافه شدم همش باید به فکر غذا باشم چقدر این زندگی کردن سخته