2777
2789
عنوان

انتخاب پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست

نظرم اینه بشین بخون تاپیکا رو ببین زندکی با مرد خوب بی ماشین خوبه یا مرد بی اخلاق با ماشین

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم هستم کلا آدم سختگیری نیستم البته پسر بی پول تا حالا به پستم نخورده ولی عشق خیلی برام باارزشتر ...

بخدا اصن پول نداشت حتی بهش پول قرض میدادم🥲ولی خب دوسش داشتم

-هـیاهوی بِسیار برای هیچ🪐

میشه یکی توضیح بده‍ پارتنر یعنی چه 

انگلیسیه یعنی همسر، شریک

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
فقط منم با پسر بی پولم میسازم؟چقد خرممم🥲

منم اولیتم عشق و اخلاقشه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

سعی کنینن اصلا وارد یه همچین رابطه هایی نشیشن واقعا تهش مشخص نیست

اما اگر میخوایین واردش بشین سعی کنین قصد تون‌ازدواج‌ باشه

فقط ی دوستی ساده که صد در صد ساده نیست خیلی اتفاقا می افته واااقعا به ادم اسیب میرسونه

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
فقط منم با پسر بی پولم میسازم؟چقد خرممم🥲

تنها نیستین . منم دارم با خیلی چیزاش میسازم . چه کنم که نمیتونم دل بکنم 😔🥲

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دوتاشو نداره. اما پسر خیلی احساساتیو خوبیه  نه اینکه دومی سگ اخلاق باشه ها فقط یکم مرد سالاره

اشتباع نکن عزیزم تو قراره یه عمرررررر باهاش زندگی کنی ن یه روز دو روز مرد سالار ک مشخصه قراره چطور بشه زندگی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
انگلیسیه یعنی همسر، شریک

هیچ کس در مورد همسر این کلمه بکار نمیبره

معنای عامیانه و مجازیش چه میشه 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

هیچ کس در مورد همسر این کلمه بکار نمیبره معنای عامیانه و مجازیش چه میشه 

🤣منم همونو میگم