سلام بچه ها من توی دوراهیه سختی قرار گرفتم لطفا نظرتونو بگید. یه اقایی بهم پیشنهاد داده خیلی اقای موجه خوشتیپ و با اخلاقیه اما یه چیزی که واسم مهمه رو نداره یعنی ماشین!!! میدونم شاید مسخره بیاد ولی واسه من مهمه!!! حالا یه اقای دیگه ام هست که ماشین داره و خب اونم اوکیه اما احساس میکنم اخلاق درست حسابی نداره حداقل الان اینجوری حس میشه. نظر شما چیه؟
نظرم اینه بشین بخون تاپیکا رو ببین زندکی با مرد خوب بی ماشین خوبه یا مرد بی اخلاق با ماشین
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
دوتاشو نداره. اما پسر خیلی احساساتیو خوبیه نه اینکه دومی سگ اخلاق باشه ها فقط یکم مرد سالاره
اشتباع نکن عزیزم تو قراره یه عمرررررر باهاش زندگی کنی ن یه روز دو روز مرد سالار ک مشخصه قراره چطور بشه زندگی
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
هیچ کس در مورد همسر این کلمه بکار نمیبره معنای عامیانه و مجازیش چه میشه
🤣منم همونو میگم