2777
2789
عنوان

سلام خانوما توروخدا بگید چقدر احتمال بارداری هست دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بیبی بزن دو سه روز بعدم تکرار کن دیگه مگه چاره دیگه ای هم داری؟

دیشب با شوهره دعوا داشتیم مثبت بشه الان اون میگه باید سقطش کنی منم اصلا دلم نمیزاره همشم میگه مقصر خودتی قرص میخوردی

بله من ی دختر 4ساله دارم  قصد بارداری دوم رو ندارم

ای خدا من دخترم ۶سالشه دلم بچه میخواست اما شوهرم اصلا قبول نمیکرد منم بااین گرونیا بیخیال شده بودم فکرش نمیکردم بایبار بگیره شما تنبلی تخمدانم داری؟

ای خدا من دخترم ۶سالشه دلم بچه میخواست اما شوهرم اصلا قبول نمیکرد منم بااین گرونیا بیخیال شده بودم ف ...

حالا شما دو سه تا تست بخر یکی امروز بزن یا فردا صبح بزنی بهتره ببین شاید حالا حامله نباشی معمولا ماها ک تنبلی داریم رحم سرد باشه لکه بینی هم داریم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خداحفظش کنه واستون  قیمتا که سربه فلک می‌کشه  بله تنبلی دارم

شانس ماست یکی تنبلی نداره بچه میخواد ده بار اقدام میکنه نمیشه ما با تنبلی بچه نمیخوای با یبار میشه . بد شانسیم . من همش میگفتم بچم تنهاس گناه داره اما ۴سالش که گذشت گفتم دیگه فاصلشون زیاد میشه بدرد نمیخوره بچه دوم بیارم دیگه بیخیال شدم کلا 

حالا شما دو سه تا تست بخر یکی امروز بزن یا فردا صبح بزنی بهتره ببین شاید حالا حامله نباشی معمولا ماه ...

اره تست میگیرم اخه میدونی من تو این سالها تا حالا نشده لک ببینم شده مثلا پریودیم کم بوده در حد لکه بینی اما ۵ روز لک دیدم هی . ایندفعه ام فکرکردم پریود شدم اما هرچی صبر کردم فقط لک دیدم یکم دوروزم بیشتر لک ندیدم 

شانس ماست یکی تنبلی نداره بچه میخواد ده بار اقدام میکنه نمیشه ما با تنبلی بچه نمیخوای با یبار میشه . ...

برا من دعا کن باردار باشم یه هفته دیگه موعدمه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اره تست میگیرم اخه میدونی من تو این سالها تا حالا نشده لک ببینم شده مثلا پریودیم کم بوده در حد لکه ب ...

لعنت به تنبلی که که سر و ته ما معلوم نیست 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚