توی همه زندگی ها حتی اونایی که زن و شوهر با هم خوبن بالاخره دعوا ،دلخوری ، قهر پیش میاد یادتون باشه وقتی قهرید به خانواده تون ریز جزئیات و دعواتون رو نگید . یادتون باشه از ناراحتی زیاد همسرتون رو پیش خانواده تون خراب نکنید . یادتون باشه اگر یبار بخاطر دعوا همسرتون پول بهتون نداد یا برای خونه خرید نکرد . به خانواده تون انتقال ندید . کاری نکنید که همسرتون پیش خانواده شما منفور بشه . بالاخره یه روزی دعوا تموم میشه و شما آشتی میکنید اونوقت این خانواده شما هاست که نمیتونه آشتی رو بپذیره نمیتونه کنار بیاد از خودشون واکنش نشون میدن واونوقت شما ضرر میکنید. همینکه بارها توی همین سایت تاپیک زده شده که بعد از دعوا من بخشیدم حالا خانوادم نمی بخشه . یادتون باشه ناراحتی رو جوری منتقل نکنید که بعدش نشه جمعش کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه همسر خیانت کردوبخاطر دفاع ازخودش خانواده ی طرف مقابل رو خیلی ناراحت کرد با حرفاش چی؟؟
اگر خیانت کرد دلیلی نداره خانواده طرفمو ناراحت کنه ولی بازم میگم توی دعوا سعی کنید دعوا رو از حیطه خودتون خارج نکنید که اگر به آشتی رسیدید بتونید خانواده ها رو توجیه کنید