2777
2789
عنوان

فرش کردن پذیرایی 😻

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 31 پست
آخه خیلی ضایع میشه شوهرم میگه موکت کنیم فعلا تا قالی بخریم قالی هم قیمت پرسیدم دونه ای ۲۱ میلیون تو ...

شرایط ندارین دیگ پس مجبوری موکت کنی.یک موکت خوشرنگ بخر جنسشم ب نسبت خوب باشه.سخت نگیر تو زندگی این موارد پیش میاد.ان شاءالله بعدا ک پول هاتونو جمع کردین فرش دلخواهت و میخری

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره همون شکلی ک قصد داری در اینده بخری 1 تخته رو بخر تا بعدا بری ادامشو بخری  یه طرحی بخر ...

بدیش اینه هر طرحی بخوام بگیرم سری جدید که میاد تفاوت رنگ داره مثل قالی خودم هست ولی تفاوت رنگش مشخصه کنار هم که پهن میشه

عزیزم من پذیراییمو ۴ تا فرش ۹ متری پهن کردم ولی اطرافش خالی بود و سرامیک،ماهم بخاطر پسرم موکت کردیم کلا

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
اانتخابم خیلی محدوده چون رنگ تیره نمیخوام اینجا اکثرا تیره میارن

من خودم فیلی رنگ گرفتم توسی تقریبا کم رنگ

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
چقدر شد عزیزم ؟

۲۰ متر واسه آشپز خونه

و۴۰ متر واسه هال شد دومیلیون پانصد

البته سال ۱۴۰۰

اوون موقع متری ۳۵ خریدم

الان متری ۸۰هم حساب کنیم. ۶۰ متر میشه ۵میلیون

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم