2777
2789

دوغ بخور

باشامپوبعدهردستشویی خودت روبشور

شرت نپوش

دامن بپوش

شلوارنپوش

خودت روخشک کن

آجیل۷مغزبخور

سبزی خوردن زیادبخور

۳روزه رفع میشه ولی تا۲هفته ادامه بده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز به دارو نیست؟؟

اصلا

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
دوغ بخور باشامپوبعدهردستشویی خودت روبشور شرت نپوش دامن بپوش شلوارنپوش خودت روخشک کن آجیل۷مغزبخ ...

بدترین کار شستن با شامپو هست

بعد هر استفاده از دستشویی فقط با اب خالی بعد خشک کردن

هفته ای یکی دوبار هم شستشو با ژل شستشو مخصوص بانوان یا دختر مجرد

بدترین کار شستن با شامپو هست بعد هر استفاده از دستشویی فقط با اب خالی بعد خشک کردن هفته ای یکی دوب ...

شماماماهستید؟!

دکترزنان ومامااینهاروگفتن ومن وهمه خوب شدیم

شماانجام نده

شماماماهستید؟! دکترزنان ومامااینهاروگفتن ومن وهمه خوب شدیم شماانجام نده

چرا راهکار غلط میدی استفاده از شامپو عفونت میاره برا شستشو اونجا ژل مخصوص هست

اسی یکم برو خودت تحقیق کن یه سرچ بزنی گوگل میفهمی چخبره

چرا راهکار غلط میدی استفاده از شامپو عفونت میاره برا شستشو اونجا ژل مخصوص هست اسی یکم برو خودت تحقی ...

توبی اطلاعی

اسی توکه تحمل کردی۳روزروش منوبرو

داروفایده نداره

خواستی هم انجام نده

من لطف کردم ووقت گذاشتم

توبی اطلاعی اسی توکه تحمل کردی۳روزروش منوبرو داروفایده نداره خواستی هم انجام نده من لطف کردم ...

برو یه س بکن بعد بیا حرف بزن با اطلاعات غلط که میدی حق الناس به گردنته 

برو یه س بکن بعد بیا حرف بزن با اطلاعات غلط که میدی حق الناس به گردنته 

ببین اعصاب ندارم

لطفاخف

عزیزم از محصولات لبنی پروبیوتیک استفاده کن مثلا هر روز ماست بخور

غذای تند و پر ادویه کم بخور

لباس زیر نخی بپوش و هر روز عوضش کن

موقع خشک کردن خودت دستمال رو به صورت ضربه ای از جلو به عقب بزن

محیط واژن رو مرطوب نگه ندار

زیاد از ژل های بهداشتی جهت شستشوی واژن استفاده نکن

سر خود قرص آنتی بیوتیک نخور

از داروخانه پماد کلوتریمازول بخر و استفاده کن( با مشورت پزشک داروخانه)

داخل سرکه یا جوش شیرین هم اصلا نشین باشه؟

سعی کن زودتر بری دکتر :)

عزيزم من داروسازم، اگر درمان داروييشو ميخواي، كرم واژينال دالاواگ سي بخر شبي يك اپلايكاتور داخل واژينال استفاده كن

همچنين كپسول فلوكونازول ١٥٠ رو هر ٧٢ ساعت ١ عدد بخور

از محصولات پروبيوتيك هم استفاده كن( ميتوني كپسولشو از داروخونه تهيه كني، ميتوني ماست پروبيوتيك بخوري)