2777
2789
چرا داری ب این چیزا فک میکنی ؟ 

بتام منفی شده ولی تمام علائم و دارم یعنی یه هفته دو هفته بعد رابطم شروع شد رفته رفته داره بدتر میشه بیبی چکم هاله مینداخت مدیکور یه دکتر گفت ممکنه با بتا منفی بارداری خارج از رحم داشته باشی سونو واژینالم تا ۲۱ مهر اوکی بودن تو اسکنم یه فولیکول ۲۲ میلی متری دیدن از اون میترسم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتام منفی شده ولی تمام علائم و دارم یعنی یه هفته دو هفته بعد رابطم شروع شد رفته رفته داره بدتر میشه ...

وقتی بتا منفی باشه ینی اصلااااا شما باردار نیستی ...در هر صورت چ خارج رحم چ پوچ چ سالم بتا شما یا مثبت رو ب زیاذ و یا رو ب کم ...اینکه منفیه ینی منفی هست جانم

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
وقتی بتا منفی باشه ینی اصلااااا شما باردار نیستی ...در هر صورت چ خارج رحم چ پوچ چ سالم بتا شما یا مث ...

فقط منشی یه دکتر ویزیت انلاین گفت ممکنه باردار باشی بتا متفی باشه نمیدونم سر این بود ویزیت بگیرم سر چی گفت ولی استرس شدید انداخت تو جونم بقیه دکترا گفتن امکان نداره🥲

فقط منشی یه دکتر ویزیت انلاین گفت ممکنه باردار باشی بتا متفی باشه نمیدونم سر این بود ویزیت بگیرم سر ...

نه گلم امکان نداره .من خودم تجربه بارداری پوچ داشتم

میشه بگی از هفته چندم فهمیدی پوچه ؟ لکه بینی ام داشتی ؟ دلدرد داشتی؟

دردای پریود اره داشتم اما کم مص تموم خانمای باردار ...سونو قلب فهمیدم هییییچ علائمی نداشتم 

دردای پریود اره داشتم اما کم مص تموم خانمای باردار ...سونو قلب فهمیدم هییییچ علائمی نداشتم 

من الان پنج هفته هستم دلدرد بارداریم قطع شده ممکنه رشدش متوقف شده باشه؟

من الان پنج هفته هستم دلدرد بارداریم قطع شده ممکنه رشدش متوقف شده باشه؟

وای نهههههه این چ حرفیه دختر ...اصلا ب این چیزا فک نکن هیچ وقت ...ان شالله نی نی ب سلامتی میاد تو بغلت