2777
2789
عنوان

خسته ترینم

170 بازدید | 8 پست

شوهرم ۷ ساله مدام سرزنشم میکنه همش تحقیرم میکنه همش میگه تو مشکل داری تو مریضی تو روانی تو باید تغییر کنی تو الی تو بلی😭😭😭😭😭😭

دیگه خسته شدم هفت ساله با همه چیش ساختم کتکم زده بهم خیانت کرده فحش رکیک داده به خانوادم توهین کرده تحقیرم کرده پیرم کرده همش میگه باید ادم شی باید تنبیه شی .تا ادم نشی انقدر اذیتت میکنم تا بمیری.اخه مگه من چه گناهی کردم که باید هفت سال خون دل بخورم😭😭😭😭

بچه ها واقعا حالم بده . سه هفتست لج کرده نمیزاره جایی برم حتی خونه مامانم میگه تا ادم نشی نمیزارم بری جایی در صورتی که من هیچ خطایی نکردم .میخوام برم گم و گور شم که هیچ کس پیدام نکنه تا مشکلات همه حل بشه با نبود من.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر دخترم میترسم که ضربه بخوره ۴ سالشه .ولی شاید زدم به سیم اخر این کاررو کردم

اگه بمونی بیشتر ضربه میخوره،بچه باید تو فضای شاد بزرگ بشه،تو باید روحیه داشته باشی تا بتونی درست تربیتش کنی،اینجوری به نظرم اونم افسرده میشه ولذتی از زندگیش نمیبره،جداشو از شوهرت وتوکلت به خدا باشه مطمئن باش تنهات نمیزاره

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
اگه بمونی بیشتر ضربه میخوره،بچه باید تو فضای شاد بزرگ بشه،تو باید روحیه داشته باشی تا بتونی درست ترب ...

اره دقیقا دارم به جدایی فکر میکنم میخوام جونمو بردارم و در برم

اره دقیقا دارم به جدایی فکر میکنم میخوام جونمو بردارم و در برم

انشاءالله که خدا پشت و پناهت باشه،مطمئن باش جدابشی خیلی بهتر از اینه که هر روز عذاب بکشی وحسرت بخوری وجوانیت از بین بره

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!