2777
2789
عنوان

علت جوش زیر پوستی دردناک چیه

250 بازدید | 20 پست

من آزمایش هورمون دادم تنبلی هم ندارم پس چرا تا این یکی خوب میشه بازم میزنم لک میشن آیا این لکه ها قابل درمانه؟از استرس هم میتونه باشه؟

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، عزیزم تو تاپیکت خوندم نوشتی ب اصرار همسرت می خوای عمل کنی‌‌‌.. تو رو خدا نکن... فقط ازت خواهش می کنم اشتباه منو تکرار نکن.... تو فرصت داری خودتو نجات بدی و عمل نکنی فراموش نکن پیام من از طرف خدا بوده که من منصرف بشی

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

سلام، عزیزم تو تاپیکت خوندم نوشتی ب اصرار همسرت می خوای عمل کنی‌‌‌.. تو رو خدا نکن... فقط ازت خواهش ...

سلام عزیزم مگه چیشد اره خیلی میترسم از یجا هم دکترم پول عمل رو گرفته امروز کنسل کرد گفت فردا بیا

سلام عزیزم مگه چیشد اره خیلی میترسم از یجا هم دکترم پول عمل رو گرفته امروز کنسل کرد گفت فردا بیا

پولت ب جهنم حتی اگر پولت برنگشت فک کن صدقه رفع بلا دادی... بعد عمل اونقدر باید تاوان پس بدی که با خودت می گی ای کاش همه پولم می رفت ولی عمل نمی کردم.... کنسلش کن نرو و ب همسرت بگو عواقب بدی بعد عمل داری... من بهت عواقبش رو می گم فقط خوب ب حرفام گوش کن

ببین خدا خیلی دوست داشته که امشب من تاپیکتو دیدم...

سجده شکر ب جا بیار و از خدا ممنون باش

ضمن اینکه اگر فردا رفتی عمل کردی هر بلائی سرت اومد از خدا گله نکن.ای کاش یک نفر فقط یک نفر قبل از عملم می اومد و می گفت عمل نکن....همیشه حسرت اون لحظه رو می خورم ک ای کاش پام می شکست عمل نمی کردم

پولت ب جهنم حتی اگر پولت برنگشت فک کن صدقه رفع بلا دادی... بعد عمل اونقدر باید تاوان پس بدی که با خو ...

راستش راضی به این عمل نیستم اصلا آخه لابیا ها هم زشته

بله قرار بود امروز عمل کنم گفت فردا ساعت۶بیا

خواست خدا بوده خدا بهت فرصت داده تا از بدنت مراقبت کنی و عمل نکنی... خوش ب سعادتت برو ببین چ کار نیکی کردی ک خدا ازت رفع بلا کرده حالا خوب حرفامو گوش کن

چرا مگه چیشده عزیزم

۷ ساله ازدواج کردم، از همون روز اول شوهرم کلیک کرده بود ک عمل کنم منم از بدنم راضی بودم و مشکلی نداشتم و می ترسیدم از عمل . تا اینکه بخاطر اصرار های همسرم اسفند پارسال عمل کردم چشمت روز بد نبینه اول که بدون بقدری عمل وحشتناک و درد ناکی بود حد نداشت ...تیکه تیکه ام کرد... و بعد عمل دردی کشیدم که صدام ب آسمون ها می رفت... همه این درد ها موقتی بود و بعد یکی دو روز دردش تمام شد اما دوران سخت نقاهت که ۲ ماه طول کشید شروع شد...دوماه تمام مراقبت سخت و شدید هیچ زندگی نداشتم یکسره خونه نشینی و بهداشت و بدبختی های بد عمل... اون چیزی ک جبران نشد بعد این دو ماه بود. ‌. من و همسرم بعد از دوماه اومدیم نزدیکی کنیم چیزی جز درد و رنج نبود برام... اون لابیاها وجود نداشت و ضربه جبران ناپذیری بهم وارد شده بود