خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد فروشنده ی سری مداد اورد گفت بهترین مدادامه داشتم میدیدم یهو یکی از دخترا با حالت مسخره کردن گفت یعنی کسی دیگم هست از مداد ابرو استفاده کنه کرده گفت جان باز دختره خندید گفت یعنی میگم کسی هست هنوزم مداد ابرو استفاده کنه
بعد فروشنده ی سری مداد اورد گفت بهترین مدادامه داشتم میدیدم یهو یکی از دخترا با حالت مسخره کردن گفت ...
اون از شعورش بوده که مسخره کرده
ولی درکل به نظرم از این لحاظ که تتو کردن یا از وسایل دیگه استفاده میکنن نسبت به قبل کمتر از مداد ابرو استفاده میکنن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بعد من برگشتم گفتم اره من باز با حالت مسخره پرسید واقعن منم خیلی محکم گفتم اره واقعن این مسخره کردن نداره ک گفت وااا مسخره نکردم گفتم وقتی ک من الان دارم میگم مداد ابرو بده شمام برگشتی با این حالت میخندی میگی ک یعنی کسی استفاده میکنه یعنی داری منو مسخره میکنی
میگفتی اینم مثه رژ و ریمل و صدلایه ارایش شماست فک نکنم اینقدر تعجب برانگیز باشه
نه من گفتم چرا مسخره میکنی دیگه من حالا ی سالی هست نرفتم لوازم ارایشی ولی فک نکنم مداد ابرو کامل از مد افتاده باشه من ابروهام پر هست باریکه ولی پره الان ب خاطر زایمان ی جاهایی خالی شده