هامر مدیر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 111 عنوان لکه قهوه ای و سفید روی پوست بچه چهارماهه | مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 21 پست سلام خانما موارد مشابهی داشتین که خوب شده باشه؟؟.تو رو خدا جواب بدین 1402/08/26 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiiiiiriiiiin عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 87 سلام عزیزم بچه شما چطور شد عزیزم هیچ تغییری نکرده شما لکه هاش خیلی سفیده؟؟ چندتا هست؟
دختر_خوب_مهربون عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 743 عزیزم هیچ تغییری نکرده شما لکه هاش خیلی سفیده؟؟ چندتا هست؟ عزیزم تاپیک آخرم عکسش هست .حالت ابرو باد محو هستن .روی شکم و زیر لب .ولی زیر لب کمرنگ فقط خودم متوجه شدم .لکه های بچه شما کجا هستن؟دکتر چی گفت ؟ب چ شکلن روزای قشنگی توی راهه
shiiiiiriiiiin عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 87 عزیزم تاپیک آخرم عکسش هست .حالت ابرو باد محو هستن .روی شکم و زیر لب .ولی زیر لب کمرنگ فقط خودم مت ... من پشت ساق پای چپش داره یه لکه بزرگتر یه لکه کوچیکتر و چندتا لکه کوچیک هم حالت ابروبادی دارهاز یکماهگی لکه ها رو دیدم تا حالا ۵ ۶تا از دکترای خوب شهرمون رو بردم یکی گفت پیسیه چندتاشون هم با قطعیت گفتن خال نوزادیه و زیاد نمیشه
shiiiiiriiiiin عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 87 عزیزم تاپیک آخرم عکسش هست .حالت ابرو باد محو هستن .روی شکم و زیر لب .ولی زیر لب کمرنگ فقط خودم مت ... انقدر تو این چندماه فکر وخیال کردم حرص خوردم که نابود شدم اصلا یجوری شده بودم که هرجای بدنش رو نگاه میکردم لکه سفید میدیدم الان دیگه یکم بی خیال تر شدم سپردم به خدا میگم هرچه خدا بخواد همون میشه
دختر_خوب_مهربون عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 743 انقدر تو این چندماه فکر وخیال کردم حرص خوردم که نابود شدم اصلا یجوری شده بودم که هرجای بدنش رو نگاه ... منم خیلی نگرانم .خدا کنه خوب شد بچه هامون😔 روزای قشنگی توی راهه
دختر_خوب_مهربون عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 743 من پشت ساق پای چپش داره یه لکه بزرگتر یه لکه کوچیکتر و چندتا لکه کوچیک هم حالت ابروبادی دارهاز یکماه ... عزیزم لک بچه شما مثل لک پسر منه؟ روزای قشنگی توی راهه
shiiiiiriiiiin عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 87 منم خیلی نگرانم .خدا کنه خوب شد بچه هامون😔 امیدوارم ایشالله خدا خودش کمک کنه