معیارهاش رو خوب میدونین بذارین بهتون بگم شاید شما بتونین کمکم کنین من انقدر بهش فکر کردم که هی خطای قرمز خودمم حا به جا میشه تو ذهنم
من اینجوریم که
حجاب نسبی دارم و روسری میذارم و نماز گااهی میخونم اما دوست دارم که بیشتر بشه 😬
همیشه دوست داشتم که یا همین حدود خودم باشه همسرم یا مذهبی تر یه کوچولو
و اینکه برام خیلی مهمه که طرفم کاری باشه و زرنگ
و اینکه قدر من رو بدونه
و معیارهای دیگه
حالا این آقا
موهاش بلنده و رنگ میکنه
کاریه و خود ساخته جوری که همه تعریف می کنن
برای محرم ده روز اول رو استوری نذاشت(یعنی میگم در حد کم و ظاهر حداقل مطمینم که رعایت می کنه) و روی میز دفترش قرآن داره که شاید به خاطر ظاهر سازیه و جلب اعتماد مشتریه
قبلا دوست دختر داشته
چون من پیج کاریش رو فالو کردم دیدن یه دختری دو سال پیش کامنت قلب گذاشته بود اما این اقا سنگین و عادی جواب داده بود ( حالا که من ردش کردم با نگاهم رفته کامنت دختره رو پاک کرده..!)
و اینکه نمیدونم با خانواده زندگی میکنه یا جدا..!
من سنمم نزدیک سی هست و میگم نباید هر فرصتی رو الکی از دست بدم از طرفی هم میدونم قلبن به دلم این اقا نشسته اما منطقم مطمین نیست اما انقدر حس قشنگیه وقتی بهش فکر میکنم که خدا میدونه😂😅
حالم اینجوریه که میرم ویدیوهاش رو میبینم و دلم رو قلقلک میده حسی که قبلا تجربه نکردم به این صورت با اینکه خواستگار زیاد داشتم
و دوست دارم در اینده که به این کیسم فکر میکنم پشیمون نباشم که بگم حداقل کاش بهش نگاه میکردی بیاد جلو و حرفتو بهش میزدی میخوام بگم اهل دوستی نیستم اگه بیاد و فقط خواستگاری و از طریق خانواده شاید قبول میکرد!!!
من البته یه چیز دیگه رو که راجع به این اقا میدونم اینه که این اقا اول با بابام اشنا شد و بعد فهمید بابام دختر داره دنبال من افتاد (یعنی به خاطر وضع مالیه بابام هم هست و احتمال اینکه به خاطر ازدواج میخواد منو خیلی بیشتره)
حالا به هر صورت که فعلا علایم حیاتی از خودش نشون نمیده من چیکار کنم چراغ سبز نشون بدم؟؟ پشیمون نمیشم بعدا یا قلبم داره گولم میزنه؟؟😬