2777
2789
عنوان

عشق اشتباهی؟

222 بازدید | 15 پست

سلام

من عاشق به اقایی شدم یعنی اول اون عاشق شد کم محلی کردم الان فکر میکنم دیگه بیخیال شده باشه اما من با اینکه عقلم میگه انتخاب این آدم احتمالاااا(نه حتما) اشتباهه دلم میخواد یه جوری بهش بفهمونم که بهش احساس دارم

خودم نظرم اینه که برم رو یکی از عکسای پیج کاریش که قدیمیه لایک کنم که مثلا دستم خورده و داشتم چکش میکردم😂 نظر شما چیه؟

جیکار کنم اصلا از فکرش بیام بیروننن خیلی جذابه آخه😭😅

اسی اجازه هس یه سوال بپرسم تو تاپیکت؟نمیخوام تاپیک بزنم دربارش

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش چیه ک میگی اشتباهی؟

از نظر تیپش هیلی به خودش میرسه موی رنگ شده و بلند داره که خانوادم بعید نیدونم خوششون بیاد و اینکه از نظر اعتقادی همیشه دوست داشتم مذهبی تر باشه

چرا نه گفتی بهش 

ببین طبعت انسان همینه اونا ک میان دنبالمون پس میزنیم ... ولی اگه اونا پسمون بزنن طرفش میریم 

ببین اگه  اینجوریه ؛ب محضی ک باز بهت برگرده :؛حالت ازش بهم میخوره و باز نه میگی بهش 

حواست باشه خود خواه نشی بازیش بدی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

از نظر تیپش هیلی به خودش میرسه موی رنگ شده و بلند داره که خانوادم بعید نیدونم خوششون بیاد و اینکه از ...

پس کلا بهم نمیاین 

منم حقیقتا این تیپی نمیپسندم 

کاری نکن ک بعدا پشیمون شی 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
چرا نه گفتی بهش   ببین طبعت انسان همینه اونا ک میان دنبالمون پس میزنیم ... ولی اگه ...

دقیقا همینه چقدر خوب گفتی تا اخساس میکنم به دستش اوردم دلم نمیخوادش 

البته من یکم دو دل هم هستم به خاطر تفاوت هامون ظاهر خیلی خاصی داره و جذابه نمیدونم تو زندگی باهاش آرامش دارم که وفادار باشه یا نه..

پس کلا بهم نمیاین  منم حقیقتا این تیپی نمیپسندم  کاری نکن ک بعدا پشیمون شی

احساسمو چیکار کنم دایم تو فکرشم !موقعیت اجتماعیشم خیلی خوبه و کاریه..

گاهی میگم بذارم بیاد جلو حالا تا بعد جی پیش میاد 

دقیقا همینه چقدر خوب گفتی تا اخساس میکنم به دستش اوردم دلم نمیخوادش  البته من یکم دو دل هم هست ...

چون کاملا متوجه ام عزیزم . 

تو دلت ی تایید ک میبینه دوست داری  نه بگی بهش و بره 

ولی الان فکرت پیششه ک یعنی نمیخوادت؟یعنی کس دیگه میخواد؟با کسی رفته تو رابطه؟ دلش پیش من هست یا نه؟ 

بازیه دلت رو نخور معیاراش ببین اگه بهت نمیخوره    ب این احساسها بها نده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چون کاملا متوجه ام عزیزم .    تو دلت ی تایید ک میبینه دوست داری  نه بگی بهش و بره ...

معیارهاش رو خوب میدونین بذارین بهتون بگم شاید شما بتونین کمکم کنین من انقدر بهش فکر کردم که هی خطای قرمز خودمم حا به جا میشه تو ذهنم

من اینجوریم که 

حجاب نسبی دارم و روسری میذارم و نماز گااهی میخونم اما دوست دارم که بیشتر بشه 😬

همیشه دوست داشتم که یا همین حدود خودم  باشه همسرم یا مذهبی تر یه کوچولو 

و اینکه برام خیلی مهمه که طرفم کاری باشه و زرنگ 

و اینکه قدر من رو بدونه 

و معیارهای دیگه 

حالا این آقا

موهاش بلنده و رنگ میکنه

کاریه و خود ساخته جوری که همه تعریف می کنن

برای محرم ده روز اول رو استوری نذاشت(یعنی میگم در حد کم و ظاهر حداقل مطمینم که رعایت می کنه) و روی میز دفترش قرآن داره که شاید به خاطر ظاهر سازیه و جلب اعتماد مشتریه 

قبلا دوست دختر داشته 

چون من پیج کاریش رو فالو کردم دیدن یه دختری دو سال پیش کامنت قلب گذاشته بود اما این اقا سنگین و عادی جواب داده بود ( حالا که من ردش کردم با نگاهم رفته کامنت دختره رو پاک کرده..!)

و اینکه نمیدونم با خانواده زندگی میکنه یا جدا..!

من سنمم نزدیک سی هست و میگم نباید هر فرصتی رو الکی از دست بدم از طرفی هم میدونم قلبن به دلم این اقا نشسته اما منطقم مطمین نیست اما انقدر حس قشنگیه وقتی بهش فکر میکنم که خدا میدونه😂😅

حالم اینجوریه که میرم ویدیوهاش رو میبینم و دلم رو قلقلک میده حسی که قبلا تجربه نکردم به این صورت با اینکه خواستگار زیاد داشتم

و دوست دارم در اینده که به این کیسم فکر میکنم پشیمون نباشم که بگم حداقل کاش بهش نگاه میکردی بیاد جلو و حرفتو بهش میزدی میخوام بگم اهل دوستی نیستم اگه بیاد و فقط خواستگاری و از طریق خانواده شاید قبول میکرد!!!

من البته یه چیز دیگه رو که راجع به این اقا میدونم اینه که این اقا اول با بابام اشنا شد و بعد فهمید بابام دختر داره دنبال من افتاد (یعنی به خاطر وضع مالیه بابام هم هست و احتمال اینکه به خاطر ازدواج میخواد منو خیلی بیشتره)

حالا به هر صورت که فعلا علایم حیاتی از خودش نشون نمیده من چیکار کنم چراغ سبز نشون بدم؟؟ پشیمون نمیشم بعدا یا قلبم داره گولم میزنه؟؟😬

معیارهاش رو خوب میدونین بذارین بهتون بگم شاید شما بتونین کمکم کنین من انقدر بهش فکر کردم ک ...

حرفاتو خوندم 

یدم چ طوری  داری میسنجیش 

عزیز من  با عشق همه چیز قشنگ میه ... حتی نوی بلند رنگ شده هم برات جالب میشه نه زشت 

مذهبی نبودنش هم چندان مشکل ساز نمیشه . 

منم مذهبی بودم و عشقو کنار کسی تجربه کردم ک مذهبی نبود و کاش مال من بود .!

با دلت کنار بیااگه میخوادش چراغ سبز ک هیچ ... ب خاطرش پرژکتوره سبز و زرد روشن کن 

براش بجنگ حتی اگه نشه 

حرفاتو خوندم   یدم چ طوری  داری میسنجیش   عزیز من  با عشق همه ...

عشق همه چیز رو قشنگ میکنه👌🏻❤️

مرسی حرفاتون به دل میشینه…

اگه بیاد جلو من میخوام بهش بگم که اهل دوستی نیستم و راه ارتباطی من خانوادمه .. ضایع نیست؟ نمیگه که پس چرا چراغ سبز نشون میدادی ؟!

اگه داره به خاطر پول بابام سمتم میاد مشکل سازه و ممکنه تو زرد از آب در بیاد؟

عشق همه چیز رو قشنگ میکنه👌🏻❤️ مرسی حرفاتون به دل میشینه… اگه بیاد جلو من میخوام بهش بگم که ...

عیزم ی جوری نگو واسه پول بابام ... معلومه ک  پسری ک  موقعیت مالیش بالا هست نمیره سمت خانواده ای ک  سطح مالیه پایینی دارن 

و قطعا همسر آیندش رکو از قشر مرفع انتخاب میکنه و کار خوبی هم میکنه 

ولی اینکه بگی ب خاطر پول بابام  ... مگه پول بابای تو میره تو جیب اون؟نه فوقش   ی جهیزیه بابات بهت میده ک دستش درد نکنه و   از خانواده ی متوسطم زن بگیره دخترشون دست خالی نمیفرستن .. 

حالا بابایتو  پولش داره نقد واسه دخترش میخره اونا وام میگیرن وسایل مورد نیاز دخترشون میخرن و راهییه خونه همسرش میکنن 

بعد از اونم ک باباها ساپورت چندانی ندارن .. 

اینو گفتم تا خودت این فکرا رو نکنی  و بیشتر متمرکز روی اتتخاب فرد مناسب زندگیت باشی انشالله

عیزم ی جوری نگو واسه پول بابام ... معلومه ک  پسری ک  موقعیت مالیش بالا هست نمیره سمت خانوا ...

یعنی ممکن نیست تو زندگی بعدا بگه که از بابات پول بگیر فلان کنم و بیسار کنم…

فکر کنم من کلا از ازدواج ترس دارم به خاطر اینکه همیشه مراقب بودم و کسی تو زندگیم به عنوان دوست نبوده

از وقتی که من پیجش رو فالو کردم هر صبح و شب استوری میذاشت گاهی هم  منظور دار میذاشت منم دو سه بار لایک کردم اما دیگه که نگاهم رو دزدیدم ازش و استوری ها رو یکی دوبار در هفته چک کردم دیگه یه یک هفته ای هست هیچ استوری ای نذاشته که عجیبه

من فکر نمیکنم بیخیال شده باشه یعنی امیدوارم نشده باشه…🥲

به نظرم میخواد یه چند روز استوری نذاره بعد بذاره که دیده بشه و بیاد جلوتر توی لیست اگر گذاشت که هیچی اگر نذاشت من باید یه حرکتی بزنم🤦🏻‍♀️🙊 یا یکی از پستای قدیمیشو لایک می کنم و بر میدارم که ضایعس ولی چاره ای نیست🥲

یا توی خیابون که از کنار مغازش رد میشم داخل مغازه رو نگاه می کنم…

خوبه به نظرتون؟؟

یعنی ممکن نیست توممکن غیر  زندگی بعدا بگه که از بابات پول بگیر فلان کنم و بیسار کنم… فکر کنم من کلا از ازدوا ...

هیچ چیز غیر ممکن نیست 

ولی بنا بذار بر نبودن 

نمیدونم عزیزم ک چ راهی بری ... ولی اگه واقعا میخواییش براش بجنگ...