2777
2789
عنوان

ببینید بهم چی گفت 💔💔💔😭😭😭

549 بازدید | 16 پست

یه پسری هست که واقعا آدم اما بخاطر مشکلات و شرایط نامساعدی که توی زندگیش داره میگه بودن من و اون باهم باعث میشه من آسیب ببینم فقط و اگه بعدا شرایط خوب شد برمی گرده اما زمان مشخص نداره 

( اینم بگم ما باهم توی رابطه نیستیم فقط به دوست معمولی که توی داشتیم آشنا می شدیم )

من با حرفش مخالفم چون این فقط تصمیم و عقیده خودشه 

هرچی ام بهش میگم من راضی نیستم نمی تونیم به یه تصمیم دو طرفه خوبی برسیم که هردو راضی باشه 

اون میخواد بره تا به من آسیب نزنه 

منم میگم اینطور نیست و من آسیب نمی بینم باید بمونه !

از ظهر که بهم اینا گفته همش عصبی ام و حالم بده 😭😭😭 

یک سری چیزهایی بود که نمی‌تونستم کامل توضیح بدم به خاطر همینم مجبور شدم یه خلاصه‌ای بگم شما ببخشید 🌼

لطفاً بگید چیکار کنم 💔💔؟

چطور راضی بشم که بره ؟ خیلی سخته وقتی طرف هیچ بدی در حقت نکرده و بخاطر آرامش خودت داره می‌ره قبولش خیلی سخته 🙃💔

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون میخواذ بره ولش کن 99درصد اونایی ک میخوان برن همین میگن تازه ی منتی ام میذارن سر طرف با این حرفا

نه واقعا شرایط زندگیش خوب نیست 💔

منتها طوری ام نیست که نشه درستش کرد منتها خودش افسردس و ناامید

همشم بخاطر شرایط بدشه

ببخشید اینو میگم ها شاید بهونه شه

کاشکی بهونه بود :)) ولی خودم با چشم دیدم چه شرایط تلخی داره و مجبور وگرنه نمی رفت .... ولی من واقعا نمی‌خوام اینو 💔🙂

رفتنی می‌ره تو هر کاری هم که کنی اونی که بخواد بره می‌ره هر بهونه ای هم که باشه چرته اونی که بخواد ب ...

الان میگی من چیکار کنم 😭💔؟

بخدا خیلی سخته چون یه دونه بدی ازش ندیدم تا حالا 

و تا الان فقط هرکاری کرد بخاطر خودم بود 💔💔💔

ب این فکر کن اون فهمیده وابستش شدی و برات احترام قائله ولی کلا حسی به تو و این رابطه نداره اینجوری ب ...

اتفاقا همین و بهش گفتم ولی قسم میخورد می گفت واقعا بحث دوس نداشتن نیست و مجبور....

واقعیت ام همین که شرایطش شرایط خوبی نیست و مجبور بره ولی من نه می‌خوام نه می تونم قبولش کنم🙂💔