2777
2789

بیشتر در مورد بلندی مو می‌خوام چون موهام پره خودش فقط می‌خوام بلند تر بشه و ریزشم کمی دارم می‌خوام قطع بشه 

در ضمن حنا هم میگیرم و موهام خرمایی مایل به شرابیه (به صورت طبیعی و با حنا اینطوریش کردم )

ریزش قطع نمیشن چون باید بریزن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بلند آب برنج و رزماری و تخم کتان 

روتین مراقبتی شامل ماسک مو و کرم مو و سرم مو هم داشته باش 

اکثرا بباف 

سبوس برنج بخور 

روغن تراپی کن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

معمولا روغنهای گرم،مثل روغن زیتون اصل،یک ساعت قبل از حمام،موهاتون را ماساژ بدید،بعد از یک ساعت حمام کنید و بشورید..برای بلندی ،براقی،ریزش فوق العاده است.

راز موهای پرپشت هندی ها این دستور ساده است..

سرچ ساده بزنید داخل گوگل،راجع به روغن زیتون،فواید زیادی هست.

خودم هم،چندسالی هست استفاده میکنم،