2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 138 پست
خدا گفته نماز بخونید  ولی نگفته چطوری باید بریم به معلم کتاب خدا رجوع کنیم  حالا ...

ما در قران اینم داریم"ایاک نعبد و ایاک نستعین"تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میخواهیم

حدیثش هم داریم بخشی از حرفتون درسته اما بخشیش نه

تو نسبت به من به‌منزله هارون نسبت به موسی هستی، جز این‌که بعد از من پیامبری نخواهد بود.

این در منابع اهل سنت ذکر شده و صحیح هست

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
از شما که بلدی عجیبه که این حرفارو بزنی دعوا!!! 

اونقدر هم بلد نیستم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدیث ثقلین که مشهوره 

اهان

@ظهور۳۱۳  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اسم بقیه کتب اربعه رو هم میفرمایین با موضوعش؟ میدونستم خودم ولی یادم رفته.

کتاب کافی مسائل اعتقادی و اخلاقی هست 

من لایحضر بیشتر احکام هست مثل مثلا احکام نجاسات و طهارت و..

الاستبسار و تذهیب رو مطالعه نکردم شرمنده

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام علیکم 

دوست عزیز

قران در وهله ی اول ما را دعوت به تفکر میکند. 

يَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُولئِكَ يَقْرَؤُنَ كِتابَهُمْ وَ لايُظْلَمُونَ فَتِيلاً [71] سوره اسرا

[به‌يادآور] روزى را كه هرگروهى را با پيشوايشان مى‌خوانيم. كسانى ‌كه نامه‌ی عملشان به دست راستشان داده‌ شود، آن را [با شادى و سرور] مى‌خوانند و كمترين ستمى به آن‌ها نخواهد شد.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- جابر گوید: امام باقر (علیه السلام) فرمود: هنگامی‌که یَوْمَ نَدْعُوا کُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ نازل شد مسلمانان گفتند: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله)! آیا تو امام همه‌ی مردم نیستی»؟ پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: «من پیامبر (صلی الله علیه و آله) و فرستاده‎ی خدا به‌سوی همه‎ی مردم هستم، امّا بعد از من مردم از سوی خدا، از اهل بیت من امامانی خواهند داشت که در میان مردم خواهند آمد و تکذیب می‌شوند و سردمداران کفر و طرفداران آن‌ها، به این امامان ظلم خواهند کرد، هرکس با آن‌ها دوستی‌کند و ولایت آن‌ها را بپذیرد و پیرو آن‌ها باشد، او از من است، همراه من خواهد بود و مرا ملاقات خواهد کرد امّا هرکس به آن‌ها ظلم کند و آن‌ها را تکذیب نماید، از من و همراه من نخواهد بود و من از او بیزارم».

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۲۵۸

الکافی، ج۱، ص۲۱۵/ بحارالأنوار، ج۲

سندش کتاب کافی شیخ کلینی است
معتبرترین کتب شیعه 

آیه واضح است خدا میفرماید: 
روزی هر گروهی را با پیشوا و امام شان میخوانیم. 

مفسران قران که ثقل اکبر هست 

ثقل اصغر یعنی امامان معصوم هستند 

که همانا راسخان در علم هستند که تأویل

قرآن را میدانند. 

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

امام صادق (علیه السلام)- یَوْمَ نَدْعُوا کُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ، فرمود: [هر گروه را] با کسی که از او در دنیا پیروی می‌کردند [فرا می‌خوانند]، امام علی (علیه السلام) با [مردمِ] دورانی که در آن زندگی می‌کرد، امام حسن (علیه السلام) با [مردمِ] دورانی که در آن زندگی می‌کرد و امام حسین (علیه السلام) با [مردمِ] دورانی‌که در آن زندگی می‌کرد فرا خوانده می‌شوند و [در ادامه] امام صادق (علیه السلام) تک‌تکِ امامان (را برشمرد و آنگاه فرمود: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرموده: «کسی که بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگِ جاهلیّت از دنیا رفته است».

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۲۵۸

دعایم الإسلام، ج۱، ص۲۷/ مستدرک الوسایل،

مفاد آيه اين است كه از هر كس در روز قيامت، از امام به حق سؤال مى شود، اگر معترف و معتقد به آن بود، رستگار خواهد شد و نامه عملش را به دست راست او مى دهند. 

جالب که در این آیه امده نامه به دست راست میدهند، کسی که امام معصوم واجب الاطاعة
داشته و پیرو صادق او بوده در در قیامت نامه اش به دست راستش میدهند و شادمان و مسرور آن را میخواند.(ظاهر آیه)

امام صادق (علیه السلام)- عبدالله‌بن‌سنان گوید: به امام صادق (علیه السلام) عرض کردم: «یَوْمَ نَدْعُوا کُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ؛ یعنی چه»؟ فرمود: «منظور امامی است که در میان آن‌هاست و او قائمِ اهل زمان خود است».

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۲۶۰

الکافی، ج۱، ص۵۳۶/ نورالثقلین/ البرهان

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ایات فروانی به امر امامت در کلام خدا و تفسیر اهل بیت اشاره شده 

که برای نمونه تنها یک آیه را پُست کردیم. 

اگه پسر خدا همون پسر انسانه پس خورشید همون درخته خود عیسی در انجیل فرموده من پسر خدا هستم  از ...

(

از طرفی در انجیل در یک ایه گفته شده که عیسی فرمود

من نیز با پسر انسان می آیم و او را جلال می دهم

)  کدوم ایس؟ چرا الکی دوست دارید باور اشتباهتونو توجیه کنید؟ مشکلتون با حقیقت چیه؟ 

به حضرت عیسی میگن پسر خدا  پسر انسان یکی دیگس اینو بخون👇🏻 تو انجيل اومده  از نشان ...

مادر جان اینا همش ضایعات تخیلات بعضیاست. اگه همچین ایه ای تو انجیل پیدا کردی ، ادرس میدم بیا تف کن رو پیشونیم 😅

مادر جان اینا همش ضایعات تخیلات بعضیاست. اگه همچین ایه ای تو انجیل پیدا کردی ، ادرس میدم بیا ت ...

سلام علیکم

عبارت منجی تقریباً بیشترین مفهوم از مفاهیم انجیل را به خود اختصاص داده،
به گونه‌ای که در مجموعِ اناجیل چهارگانه، 104 بار به وجود مقدسی به نام «پسر انسان» اشاره شده است. 

ما کتاب انجیل را تایید نمیکنیم چون بخشی از ان با تحریف مواجه شده است  . اما انچه دست ما رسیده به شرح زیر است: 

کمرهاى خود را بسته، چراغ‌هاى خود را افروخته بدارید. و شما مانند کسانى باشید که انتظار آقاى خود را مى‌کشند، که چه وقت از عروسى مراجعت کند، تا هر وقت آید و در را بکوبد بى درنگ براى او باز کنند. خوشا به حال آن غلامان که آقاى ایشان چون آید ایشان را بیدار یابد ... پس شما نیز مستعد باشید; زیرا در ساعتى که گمان نمى‌برید پسر انسان مى‌آید.» (انجیل لوقا ، باب 12، ص 116)

و در آفتاب و ماه و ستارگان علامات خواهد بود و بر زمین، تنگى و حیرت از براى اُمّت‌ها روى خواهد کرد، به سبب شوریدن دریا و امواجش. و دل‌هاى مردم ضعف خواهد کرد از خوف و انتظار آن وقایعى که بر ربع مسکون ظاهر مى‌شود، زیرا قوت آسمان متزلزل خواهد شد. و آنگاه پسر انسان را خواهند دید که بر، ابرى سوار شده با قوّت و جلال عظیم مى‌آید.» (همان ، باب 2

میتونید برید مراجعه کنید
همه چیز مستند هست..

بحث مهدویت و منجی اخر الزمان
مبحثی هست که سایر ادیان با زبان خودشان به آن اشاره کردند.