سلام علیکم
دوست عزیز
قران در وهله ی اول ما را دعوت به تفکر میکند.
يَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ فَمَنْ أُوتِيَ كِتابَهُ بِيَمِينِهِ فَأُولئِكَ يَقْرَؤُنَ كِتابَهُمْ وَ لايُظْلَمُونَ فَتِيلاً [71] سوره اسرا
[بهيادآور] روزى را كه هرگروهى را با پيشوايشان مىخوانيم. كسانى كه نامهی عملشان به دست راستشان داده شود، آن را [با شادى و سرور] مىخوانند و كمترين ستمى به آنها نخواهد شد.
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- جابر گوید: امام باقر (علیه السلام) فرمود: هنگامیکه یَوْمَ نَدْعُوا کُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ نازل شد مسلمانان گفتند: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله)! آیا تو امام همهی مردم نیستی»؟ پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: «من پیامبر (صلی الله علیه و آله) و فرستادهی خدا بهسوی همهی مردم هستم، امّا بعد از من مردم از سوی خدا، از اهل بیت من امامانی خواهند داشت که در میان مردم خواهند آمد و تکذیب میشوند و سردمداران کفر و طرفداران آنها، به این امامان ظلم خواهند کرد، هرکس با آنها دوستیکند و ولایت آنها را بپذیرد و پیرو آنها باشد، او از من است، همراه من خواهد بود و مرا ملاقات خواهد کرد امّا هرکس به آنها ظلم کند و آنها را تکذیب نماید، از من و همراه من نخواهد بود و من از او بیزارم».
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۲۵۸
الکافی، ج۱، ص۲۱۵/ بحارالأنوار، ج۲
سندش کتاب کافی شیخ کلینی است
معتبرترین کتب شیعه
آیه واضح است خدا میفرماید:
روزی هر گروهی را با پیشوا و امام شان میخوانیم.
مفسران قران که ثقل اکبر هست
ثقل اصغر یعنی امامان معصوم هستند
که همانا راسخان در علم هستند که تأویل
قرآن را میدانند.