یه_میلیون_دلار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2461 عنوان این موارد تو ازدواج دختر چقدر مهمه؟ 307 بازدید | 17 پست پول و ثروت پدرشتحصیلات خانوادهمن نه خانوادم پولدارن....نه تحصیل کردن...دیپلم و لیسانس هستنچقدر تاثیر گذاره؟ولی مشکل اخلاقی نداریم و با اصالتمن خودم دارم سعی میکنم با درس خودمو بکشم بالا ولی میترسم کافی نباشههمسر سطح بالا میخوام به امید روز های بهتر ادامه میدم.... 1402/08/26 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_میلیون_دلار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2461 هیچکدوم یا ب شانس یا ب عرضه ی خودت مونده که مخ کیو بزنی😐😂 از لفظ مخ زدن بدم میاد.....میخوام مرد واقعا جذبم بشه نه با دوز و کلک و خودم نبودن به امید روز های بهتر ادامه میدم....
fwttt عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2384 از لفظ مخ زدن بدم میاد..... میخوام مرد واقعا جذبم بشه نه با دوز و کلک و خودم نبودن اصلا اینجوری فکر نکن ک تو بری ی جا کر و لال باشی طرف بیاد سمتت بیاد اونم سطح بالا اصلا اینجوری نیست شاید یک در هزار اینجوری باشه
یه_میلیون_دلار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2461 اصلا اینجوری فکر نکن ک تو بری ی جا کر و لال باشی طرف بیاد سمتت بیاد اونم سطح بالا اصلا اینجوری نیست ... کر و لال نهاین که عشوه خرکی بیام و...دوست ندارم به امید روز های بهتر ادامه میدم....
fwttt عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2384 کر و لال نه این که عشوه خرکی بیام و... دوست ندارم عشوه خرکی واسه چی بیای😐
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6180 از لفظ مخ زدن بدم میاد..... میخوام مرد واقعا جذبم بشه نه با دوز و کلک و خودم نبودن تحصیلات خانواده بنظرم تاثیرگذاره ولی تحصیلات خود شخص خیلی بیشترهمینکه خانواده بااصالتی داری خیلی خوبه بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
یه_میلیون_دلار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2461 عشوه خرکی واسه چی بیای😐 اکثر دخترا الان این جورن دیگههمه جا عمل و پسر بازی هاشون....میدونی منظورم چیه....نازک کردن صدا و اروم حرف زدن و کشیده گفتن کلمات.... به امید روز های بهتر ادامه میدم....
noora72 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 6292 عزیزم خیلی ها تحصیلات عالی خانواده عالی اندام و فیس عالی دارن ولی مجردن بعضی ها هم هیچکدوم روندارن و متاهلن کلا ازدواج شانس میخواد من دختر میشناسم طراحی دوخت میخوند داخل هنرستان باباش هم یه معلم ساده هست شوهرش متخصصه
ویژ_ویژ عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 10179 عزیزم خیلی ها تحصیلات عالی خانواده عالی اندام و فیس عالی دارن ولی مجردن بعضی ها هم هیچکدوم رو ... شاید خیلی خوشگل بوده
fwttt عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2384 اکثر دخترا الان این جورن دیگه همه جا عمل و پسر بازی هاشون.... میدونی منظورم چیه....نازک کردن صدا و ... من دخترارو ندیدم والا از این کارا کنن مگر تعداد خیلی محدود😐اینا دیگه پی ازدواج اینا نیستن؛ خب دا گفتم ب شانس هم ربط دارع
یه_میلیون_دلار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2461 عزیزم خیلی ها تحصیلات عالی خانواده عالی اندام و فیس عالی دارن ولی مجردن بعضی ها هم هیچکدوم رو ... قیافه هیکلم معمولیه....بچه درس خونم و گذشته ندارمهمسرم دوست دارم مرد باهوشی باشه....پولداری و خانواده پول دار خیلی ملاکم نیست میترسم از بالا به پایین بهمون نگاه کنن به امید روز های بهتر ادامه میدم....
یه_میلیون_دلار مدیر استارتر عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 2461 من دخترارو ندیدم والا از این کارا کنن مگر تعداد خیلی محدود😐اینا دیگه پی ازدواج اینا نیستن؛ خب دا گف ... چیزی بگو تحت کنترل من باشه.... به امید روز های بهتر ادامه میدم....
noora72 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 6292 شاید خیلی خوشگل بوده بخدا قسمت پوستش هم سبزه س مومشکی قیافه معمولینه اینکه بگم سبزه بدها از نظر مردم میگم که عاشق رنگ روشن هستن نه گلم فقط شانس و اقبال داشته