2777
2789
عنوان

از چه سوره ای برای برگشت معشوق نتیجه گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 53655 بازدید | 93 پست

سلام میشه لطفاً جواب بدی ؟! 

عشقت برگشت؟!

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان عزیزت به منم بگو‌چجوری پشت تلفن راه دور بیقرار بشه تو رو خدا

باشه عزیزم فقط قول بده کلی برام دعا کنی از ته دل

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

سلام

من یک نفر رو میشناسم که به لطف خدا حلال تمام مشکلاته

من و خانوادم زیاد ازش کمک گرفتیم و شکر خدا تا حالا هر مشکلی داشتیم با کمکشون حل شده خداییش کارشون حرف نداره ،من خودم خیلی جاها هزینه کردم ولی فایده نداشته و مشکلم که حل نشده هیچ حتی بدترم شده اما دست این خانم برام خیلی سبک بود شاید چون کارش علمیه و دعا نیست

ممکنه اینجا خیلی ها مشکل داشته باشن و درمانده شده باشن دوست دارم با معرفی این خانم کمک کنم تا انشالله همون جور که خدا کمک کرد با کمکش مشکل ما حل بشه و زندگی خواهرم با دوتا بچه  از هم پاشیده نشه مشکلات بقیه هم حل بشه .

09362055754

الهی هیچ کس مشکل نداشته باشه اما اگه خدایی نکرده مشکل دارید با شماره ای که گذاشتم تماس بگیرید مطمئن باشید ضرر نمیکنید .

قضیه اتون چیه تا اگه دعا مناسبت هست بفرستم . خاستگاری اومدخ یا ن

من عشقم داماد شده حالم خوب نیس خیلی همو مخاستیم مادرش نذاشت ب هم برسیم داماد شد چ دعایی بخونم بگرپه حالم بپرسه از خیانت میترسه ولی من دلم برای صداش تنگ شده