2777
2789

سلام خانما من حدود ۲هفته اس سرگیجه دارم و خیلی بیحال و خسته ام گاهی اوقاتم جلو چشمم سیاهی میره رژیم و اینام ندارم که از ضعف باشه خوراکم خوبه دکترم رفتم آزمایش چکاب دادم کم خونی و مشکل تیروئید و اینا ندارم دلیلش چی میتونه باشه؟ ممکنه علائم بارداری باشه؟ ولی من دیروز پریودم تموم شده😐 علائم عفونت نیست؟ دیگه ذهنم به جایی نمیرسه خیلی اذیتم میکنه سرگیجه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم اتفاقا بی دلیل یهو دلشوره و استرس میگیرم یا قلبم تند میزنه ولی یه تایم کوتاه

من پیاده روی خیلی داشتم بعدش یه مدت سرگیجه گرفتم شدید جوری ک فکر میکردم پا میزارم رو ابرها ،قرص امی تریپتیلین خوردم هم سردرد هم سرگیجم خوب شد 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
من پیاده روی خیلی داشتم بعدش یه مدت سرگیجه گرفتم شدید جوری ک فکر میکردم پا میزارم رو ابرها ،قرص امی ...

ینی دلیلش رو متوجه نشدین؟ من پیاده روی یا ورزش و فعالیت زیادم نداشتم برام عجیبه که چرا انقدر سرگیجه دارم نکنه تومور مغزی دارم😑😂 نمیدونم چه دکتری برم که بفهمم دلیلش چیه

ینی دلیلش رو متوجه نشدین؟ من پیاده روی یا ورزش و فعالیت زیادم نداشتم برام عجیبه که چرا انقدر سرگیجه ...

چرا عزیزم من از استرس بود همین الانم اگه استرس بگیرم انگار اتاقی که توش هستم دور سرم میچرخه ،خیلی بده استرس برا سرگیجه ،نه خدا نکنه این فکرا چیه دور از جونتون 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱