2777
2789
عنوان

درد بعد از سقط

17492 بازدید | 25 پست

الان ۴ روزه تو ۱۴ هفته سقط کردم تو بیمارستان اول با دارو بعدم کورتاژ عصر که میشه چهار به بعد درد وحشتناکی دلمو زیر دلم میگیره طبیعیه؟ خونریزیمم زیاد نیست داره کم میشه ولی دردش میکشه انقدر زیاده چیه این درد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام کورتاژ شم خیلی درد داره؟ چطوریه

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

اصلا تا ده روز هیچ کاری نکن 

2 صبحانه تخم مرغ محلی با یک قاشق روغن حیوانی بخور 

3 اصلا سردیجات نخور اصلاااا لب هم نزن 

4 خروس بکشین یه ذره اندازه کف دست گوشت بزارین زود پز تا بپزه با زعفرون و برنج زیره دار بخور روش هم یکم روغن حیوانی بزن

5 دل و کمرت ببند 

6 حموم نرو تا ده روز

7 مرتب دراز بکش 

8 گرمی جات بخور 

9 دمنوش آویشن و بابونه و زیره بخور 

10 کمرت چسب کمر بزن 

11 کاچی بخور

دستورش 

از اینترنت بگیر

یا 

ما ادویه 40 گیاه کاچی از عطاری میگیریم ک کرمانی ها اینو دارن شهرای دیگه نمیدونم 

ارد برنج تفت میدی این ادویه رو هم میریزی 

گاوزبون و بابونه دم کرده ابکش میکنی میریزی داخلش 

بعد روغن حیوانی و گردو میریزی با نبات 

میزاری تا به غلظت مناسب برسه و قل بخوره 

خوااااهش میکنم مراعات کن

منم میخام کورتاژ شم خیلی درد داره؟ چطوریه

والله به من گفتن اصلا درد نداره ولی الان اومدم خونه ساعت چهار به بعد دردای وحشتناکی شروع میشه قشنگ سر تایم بچم ۱۹ عصر سقط شد نمیدونم بخاطر اونه 

حمام دوبار رفتم و خیارم دو سری خوردم 

دیگه از الان رعایت کن خب رفتی حموم داغون شدی دیگه 

زرده تخم مرغ با شکر و پودر هل سبز قاطی کن چایی جوش بریز روش بهم بزن بخور خییلی مقویه 

تا کی هست این درد؟ شیاف گذاشتم الان بخاطر چیه؟ طبیعیه اصلا کمم نمیشه

عزیزم طبیعیه . این ک چند روز باشه بستگی ب بدنت داره .‌سعی کن سردیجات اصلا نخوری 

خودتو گرم نگه دار . کمرتو ببند ‌.

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

عزیزم درد شما کی تمام شد؟

من ۵ روزه سقط کردم دارم میمیرم از درد باید روزی ۲ تا ژلوفن بخورم تا آروم شم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
عزیزم درد شما کی تمام شد؟ من ۵ روزه سقط کردم دارم میمیرم از درد باید روزی ۲ تا ژلوفن بخورم تا آروم ...

برای من طول کشید دردم آروم بشه راه برو تا اون تیکه ها بیوفته اونا پاک بشه آروم میشی اگر دکترت گفته راه برو به من گفتن خیلی راه برم تا ۱۰ الی ۱۴ روز اینا دردم کم شد 

برای من طول کشید دردم آروم بشه راه برو تا اون تیکه ها بیوفته اونا پاک بشه آروم میشی اگر دکترت گفته ر ...

دو روزه آروم شده دردم و خونریزیم خیلی کم شده ولی امروز رفتم حمام باز یه درد خفیفی گرفتم😕 هنوز سونو نرفتم برای بقایا احتمالا فردا یا پس‌فردا برم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

من سه روزه سقط کردم تو ۱۶ هفته دردی ندارم

فقط سرپا موندنی یهو یه تیر ریز میکشه

استراحتت رو بیشتر کن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔