2777
2789
عنوان

چقدر نی نی سایت عوض شده🙄

243 بازدید | 21 پست

قبلا یه سوال داشتی زیر یک دقیقه به جواب میرسیدی

الان انگار هیچکی حوصله نداره😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخشید دقیقا بخاطر همین 

دخترااا به کراشم ریکوعست دادم دعا کنید اکسپت کنهه😂🥴🥴🥴حداقل به خاطر غرورم خورد نشههه

جدید نیستم از سال ۹۷ تو سایتم ولی چون خیلیا منو میشناسن دیگه گفتم کاربری جدید بزنم   

جامعه عوض شده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چیه سوال

چه وی*پی انی برای اسپاتیفای استفاده میکنید؟

یه روز با وی* پی ان میاد یه روز نمیشه اصلا..خیلی رو مخ شده

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
چه وی*پی انی برای اسپاتیفای استفاده میکنید؟ یه روز با وی* پی ان میاد یه روز نمیشه اصلا..خیلی رو مخ ...

اصلا ندارم🥲

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..