2777
2789
عنوان

شیرخشک نان ببلاک تروویتال؟

245 بازدید | 8 پست

سلام مامانای با تجربه رورتون بخیر من دوقلوهای ۱۳ ماهه دارم که وزنشون کمه به دلیل اینکه شیرخشک های بالای یکسال کمیاب شده هربار شیرخشک های متفاوتی گیرم میاد و میخرم نان و ببلاک ۳ رو میخورن و از دیروز هم یک قوطی تروویتال گرفتم از ۴ ماهگی تا الان نان شیر اصلیشون بوده . بنظرتون کدوم شیر برای وزن دهی خوبه؟ پزشک گفته همزمان میتونم هر دو رو بدم نان وبللاک چون پایه شون یکیه. ولی میخواستم بر طبق تجربه مادرا پیش برم و ضمن اینکه گیر اوردن شیر یکسال ب بالا خیلی سخت شده

کجایی اگه کرجی یه جا معرفی کنم بگیری.

بچه های منم نان و ببلاک فقط میخورن شیرای دیگه بهشون نمیسازه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
کجایی اگه کرجی یه جا معرفی کنم بگیری. بچه های منم نان و ببلاک فقط میخورن شیرای دیگه بهشون نمیسازه

کرجم ولی پدرم دراومده هرجا میرم یا نان نیست یا یدونه نان هس یدونه ببلاک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرجم ولی پدرم دراومده هرجا میرم یا نان نیست یا یدونه نان هس یدونه ببلاک 

ببین تو کمالشهر دارو خانه احیا هست .من زنگ زدم خدا خیرش بده برام پولشو کارت به کارت کردم اسنپ گرفتم برام فرستاد.هم نان دارن هم ببلاک

02634705623 این شمارشونخ

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بهش بگو که پیدا نمیکنی برات بیشتر بفرسته 

منم برای دخترم میخواستم در به در گشتم همه جارو به همه جا زنگ زدم اینجا بهم دوتا داد دوباره امروز زنگ میزنم بگیرم ازشون

بهش بگو که پیدا نمیکنی برات بیشتر بفرسته  منم برای دخترم میخواستم در به در گشتم همه جارو به هم ...

دستتت دردنکنه. داروخانه دکتر فاطمی از سمت شهدا به سمت چهارراه زالقانی روبروی کلینیک بهبد اون کارتنی میاره یبار ازش ی کارتن ۱۲ تایی گرفتم اول ابان ار اون موقع تا حالا دیگه باید دونه دونه بخرم

دستتت دردنکنه. داروخانه دکتر فاطمی از سمت شهدا به سمت چهارراه زالقانی روبروی کلینیک بهبد اون کارتنی ...

خدا خیرت بده حتما حضوری میرم میپرسم اونجارو

من دیگه تو کل کرج دونه دونه داروخونه هارو شدوع کرده بودم زنگ زدن😂

تا ابن داروخانه رو میدا کردم

خدا خیرت بده حتما حضوری میرم میپرسم اونجارو من دیگه تو کل کرج دونه دونه داروخونه هارو شدوع کرده بود ...

داروخانه نور داره هم نان هم ببلاک شهدا جنب بانک صادرات. داروخانه بهبد هر هفته یک روز توزیع شیر داره هم داروحانه دکتر فاطمی داره از سلام دارو هم میتونی اینترنتی بگیری سایت داروحانه دکتر پرویزی توی همایون ویلا محمدشهره