سلام مامانای با تجربه رورتون بخیر من دوقلوهای ۱۳ ماهه دارم که وزنشون کمه به دلیل اینکه شیرخشک های بالای یکسال کمیاب شده هربار شیرخشک های متفاوتی گیرم میاد و میخرم نان و ببلاک ۳ رو میخورن و از دیروز هم یک قوطی تروویتال گرفتم از ۴ ماهگی تا الان نان شیر اصلیشون بوده . بنظرتون کدوم شیر برای وزن دهی خوبه؟ پزشک گفته همزمان میتونم هر دو رو بدم نان وبللاک چون پایه شون یکیه. ولی میخواستم بر طبق تجربه مادرا پیش برم و ضمن اینکه گیر اوردن شیر یکسال ب بالا خیلی سخت شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهش بگو که پیدا نمیکنی برات بیشتر بفرسته منم برای دخترم میخواستم در به در گشتم همه جارو به هم ...
دستتت دردنکنه. داروخانه دکتر فاطمی از سمت شهدا به سمت چهارراه زالقانی روبروی کلینیک بهبد اون کارتنی میاره یبار ازش ی کارتن ۱۲ تایی گرفتم اول ابان ار اون موقع تا حالا دیگه باید دونه دونه بخرم
خدا خیرت بده حتما حضوری میرم میپرسم اونجارو من دیگه تو کل کرج دونه دونه داروخونه هارو شدوع کرده بود ...
داروخانه نور داره هم نان هم ببلاک شهدا جنب بانک صادرات. داروخانه بهبد هر هفته یک روز توزیع شیر داره هم داروحانه دکتر فاطمی داره از سلام دارو هم میتونی اینترنتی بگیری سایت داروحانه دکتر پرویزی توی همایون ویلا محمدشهره