2777
2789

بچها اصن نمیدونم چمه حالم بده 

کسی این حالتو داشته 

هرچی میخورم احساس میکنم سیر نمیشم و بدنمم بی جونه انگار غذا نخوردم و ضعف و یکم لرزش حس میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونم چند روز تب خیلی کم دارم تب سنج نمیگیره ولی خودم حسش میکنم  گرسنگی و ضعف دارم  ...

اره عزیزم بخاطر همونه منم همینجوری شدی چند روز غذای مقوی خوردم خوب شدم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
 اره عزیزم بخاطر همونه منم همینجوری شدی چند روز غذای مقوی خوردم خوب شدم

متوجه شدم 

آب دهنمو بزور قورت میدم دیدم لوزم یکیش ورم کرده 

ولی علائم سرماخوردگی ندارم اصلن 

یک ضعف گگشنگی میکنم ک نگو 

بعد دوباره ضعف داخل بدنم دارم

تهم تب خیلی کم داشتی؟؟؟؟؟؟   میشه کامل علائم رو بگین من دارم از ترس سکته میکنم

وای ن من از تب وقتی رفتم. دکتر گفت نزدیک. بوده تشنج. کنی بدن درد سرفه گلو درد زیاد استفراغ 

حالا چرا میترسی اخه عزیزم 

متوجه شدم  آب دهنمو بزور قورت میدم دیدم لوزم یکیش ورم کرده  ولی علائم سرماخوردگی ندارم ا ...

وای اره اره منم ب زور اب دهنمو. قورت میدادم لوزه هامم همینجوری بود

متوجه شدم  آب دهنمو بزور قورت میدم دیدم لوزم یکیش ورم کرده  ولی علائم سرماخوردگی ندارم ا ...

عزیزم سوپ درست کن با گوشت 

بلغور گندم رو مث سوپ دزست کن با گوشت حبوبات زیاد بخور 

وای اره اره منم ب زور اب دهنمو. قورت میدادم لوزه هامم همینجوری بود

بابا من عفونت واژن قارچیگرفتم 

زدم داخل گوگل زده بود علائم ایدزه من ی هفت‌س خوابو خوراک ندارم حتی رفتم آزمایش ایدز هم دادم 

هنوز ج نیومده 

بعد از اون من دیدم لوزم یکیش ورم کرد خیلی کم و چند روزه تب خیلی کم دارم 

باز زدم گوگل زده علائم ایدز 

همش حس میکنم ایدز دارم بخاطر تزریق ژل لب و گونخ

بابا من عفونت واژن قارچیگرفتم  زدم داخل گوگل زده بود علائم ایدزه من ی هفت‌س خوابو خوراک ندارم ...

خدانکنه عزیزم 

ازدواج کردی

چندوقته رفتی ژل تزریق کردی 

اخه شنیدم اگ کسی. ایدز بگیره خیلی زود بتونه یفهمه 6ماه هس

ن دو تا 6 ماه (تزریق حدود 3 ماه داره میشه) 

بدنمم ضعیفه کلا داشته باشم 

همون دوماه نشون میده 

حالا فک کنم فردا جواب ازمایشام میاد 

ن دو تا 6 ماه (تزریق حدود 3 ماه داره میشه)  بدنمم ضعیفه کلا داشته باشم  همون دوماه نشون ...

انشالله که هیچی نیس عزیزم