2777
2789
عنوان

چرا جدیدا

140 بازدید | 8 پست

چرا جدیدا دخترا بعد ازدواج حلقه نمیندازن؟ حتی نامزد باشن؟ 

ولی از دوره دبستان حلقه دستشونه تا ازدواج؟ 

اکثریت منظورمه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نمیدونم

من نشونم و از همون روزی خریدم دستم انداختم

البته فقط پشت حلقش و

خود حلقه بزرگه نگینش برای مراسم و مهمونی خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نمیدونم من نشونم و از همون روزی خریدم دستم انداختم البته فقط پشت حلقش و خود حلقه بزرگه نگینش برای ...

امثال شما خیلی کمه .منم بعد ۲۰ سال،حتی خرید بدون حلقه نمیرم .ولی خیلیا رو میبینم که نمیندازن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم گاهی بخاطر احساس اذیت شدن انگشتم گاهی بخاطر اینکه فراموش نکنم جایی بذارم گاهی هم مثلا حساسم کثیف نشه میرم سرویس یا .. ممکنه استفاده نکنم اما معمولا دوسش دارم میذارم . 

بعضیا بخاطر فضولی یا تبعیض نمیندازن داستانش پیچیدس بگم منظورم چیه 

بعضیا بدشون میاد یا دوس دارن بقیه مجرد ببیننشون 

یمدت من حتی حلقه مو فروختم سر نیاز .نداشتم که بندازم 

من خودم گاهی بخاطر احساس اذیت شدن انگشتم گاهی بخاطر اینکه فراموش نکنم جایی بذارم گاهی هم مثلا حساسم ...

فضولی بقیه چرا؟ ربطشو متوجه نشدم .

ببین مثلا اکثرا تو مسافرت حلقه ندارن .حالا ماه عسلشونه .

فضولی بقیه چرا؟ ربطشو متوجه نشدم . ببین مثلا اکثرا تو مسافرت حلقه ندارن .حالا ماه عسلشونه .

کامنتم و ویرایش کردم دوباره بخون 

ولی ببین من تو دانشگاه بودم حلقه انداخته بودم استادم حلقمو ندید بهم دل بست من ولی بارها فهموندم متاهلم فکر میکردم حلقم الکیه.  بعد دخترا از حسادت انقد متاهلی من و پیش کشیدن بعدم منو پیش استاد خراب کردن جوری که از چشم استاد افتادم و دردسر بعدی ‌. دیگه جایی میرفتم از ترس فضول ها میترسیدم . 

ولی خیلیا بخاطر اینکه میخان بگن مجردن برا جلب توجه . بعضیام از سر نیاز فروختن . 

کامنتم و ویرایش کردم دوباره بخون  ولی ببین من تو دانشگاه بودم حلقه انداخته بودم استادم حلقمو ن ...

عجیبه چه دلایلی .

بعد چطور تو‌مجردی زیاد میندازن؟ 

کلا انگار دوست دارن مرموز بمونن .

تو مجردی ازشون بپرسن متاهلی؟ بگن نه همینطوری

تو متاهلی بپرسن مجردی؟ بگن نه متاهلم 🤣

اینو منم شنیدم ک طرف گفته دوس ندارم تو دانشگاه کسی متوجه بشه من ازدواج کردم !!! علنا نمیخوان گزینه های بعدی رو از دست بدن !!! 😑😑😑😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اینو منم شنیدم ک طرف گفته دوس ندارم تو دانشگاه کسی متوجه بشه من ازدواج کردم !!! علنا نمیخوان گزینه ه ...

اره متاسفانه 😔